LÄXA i TM-slöjd till slöjdlektionen v. 39.

Hej på er,

All planering måste ni som ej har gjort klart göra nu hemma, för att hinna göra själva slöjdarbetet på slöjdlektionerna.

Planeringen ska innehålla:

3 st. skisser,

1 ritning på den slöjdföremålet ni väljer av era skisser. Ritning med mått ur tre vinklar

1 arbetsplanering för 15 st. lektioner.

Metallplaneringsexempel 

Planeringsexempel

 

Mozarts Requiem

Vill upplysa ALLA i 9EF om att nu lägga i ytterligare en växel vad gäller att ligga steget för i instuderingsplanen. Den planen visar alltså när en sats ska vara färdig, INTE när den ska påbörjas. Dies irae (tredje satsen) och Introitus (första satsen) behöver var och en börja lyssna på och öva in redan nu på sin kammare!

Nästa vecka, 26/9, är det dags att besöka KG/SMG för ett första rep tillsammans med två klasser ur åk 3! Det blir skoj om vi är väl förberedda vilket vi kommer att vara då!

Mvh Karin Alván

 

Stämfiler till Mozarts Requiem

Och här kommer så stämfilerna igen… Du ska INTE betala något utan det är bara att klicka på Tutti, sopran, alt, osv.

Följ instuderingsplaneringen för att inte halka efter!

http://www.cyberbass.com/Major_Works/Mozart_W_A/mozart_KV626_requiem.htm

mvh Karin Alván

9F orientering onsdag 12/9

Samling: 08.15 Sharp!

Plats: ”Sandlådan” Lill-Janskogen. Samma plats som vi hade orienteringsdag på i 7an och 8an. Närliggande plats att söka på är Fiskartorpsvägen 29 (Ett Café).

Medtag penna och en mapp eller bok som underlag för kartan.

Vi ses! /Lelle

 

 

Audition till Lucia i Paris 2018

Lucia i Notre-Dame 2018

Vi har i år åter fått den ärofyllda frågan från Ambassaden i Paris om att göra en luciakonsert i Notre Dame i december. Tyvärr kan ambassaden bara finansiera resa och boende för 40 elever. Därför kommer det att hållas provsjungningar, och alla 9:or har möjlighet att ”söka”. (Alva Klum Ekdahl projektledare och kommunikatör på skolan)

Provsjungningarna sker på onsdag em 12 september. Se schema för resp klass utanför musiklärarrummet. Aktuella datum för resan är 2-5 december. Mer än så vet jag inte i skrivande stund gällande resan men kom och sök! Du ska sjunga ”Vem kan segla”!

/Karin Alván