TACK för det här året!

Hej!

Vet att alla inte läser bloggen, men hoppas att detta når fram till er alla ändå. TUSEN tack för alla fina presenter, blommor och kort jag fick på avslutningen. Så fint alltsammans!

Tänkte även berätta att jag igår morse fick beskedet att jag inte fick den lediga musikvikarie-tjänsten på AF som jag sökt, vilket innebär att jag inte kommer tillbaka till skolan i höst. Det känns SÅ tråkigt och jag hade verkligen hoppats att få vara kvar och få undervisa er lite i höst. Också tråkigt att jag inte fick beskedet i tisdags så vi kunde fått ett ordentligt avsked då. Just därför har det varit extra fint och rörande att nu i efterhand läsa alla fina hälsningar och brev jag fick av er på avslutningen.

Jag kommer aldrig glömma er; ni kommer alltid vara mina första elever och jag är så glad och tacksam över mitt första år som blev så minnesvärt och fint tack vare er <3

Ha en UNDERBAR sommar nu så ska jag försöka komma på alla era konserter till hösten!

Och glöm inte att öva intervaller ;)

Stor kram från Cassandra

Glad sommar !

Kära föräldrar !

Tusen tack för fina presenter och god fika. Hoppas ni alla får ett härligt lov tillsammans med era fina barn. Vi ses i höst hoppas jag. Stor kram fr Sophie

Sommarlovstack.

Kära Vänner.

Tack för en underbar avslutning och fika. Tack också för den fantastiska boken och möjligheten att njuta av en kall öl till en/ flera damlandslagsmatcher nu i VM. Tack också för alla fina blommor och presenter.

Jag önskar er alla en underbar sommar med mängder av sol , bad, glass, jordgubbar, semester och resor till spännande platser.

Tack för tre härliga år.

Kramar i massor

Postad i 6F

Sommaravslutningarna i Adolf Fredriks kyrka – livestreamlänk

Hej,

Nu är sommarlovet nära! Vi vill bara påminna om att avslutningarna imorgon i Adolf Fredriks kyrka livestreamas via skolans Youtubekanal.

Mellanstadiets avslutning börjar kl 8:30.
Högstadiets avslutning börjar kl 10:00.

Och med det passar vi på att önska er alla en trevlig sommar!
/Skolledningen

Vecka 24 och sommarlov.

Hej allesammans.

 

Så har då sista veckan kommit. Wojne,wojne,wojne.

På måndag börjar alla 9.00 och slutar 14.00. På morgonen träffar de sina nya mentorer, Lennart Moberg och Jonas Utter som kommer och pratar om högstadiet.

Därefter är det öppen scen där sexorna uppträder för fyror och femmorna i arbetslaget. På eftermiddagen städning, ta med tygkassar att ta hem saker i, (vi tänker på miljön).

På tisdag är det samling 7.55 på skolgården och vi tågar mot kyrkan 8.05. Efter kyrkan, från 9.30 och framåt är det avslutning i Vasaparken. Klassföräldrarna bjuder på fika. Jag kommer vara med till ca 11.00, sen måste jag vara tillbaka på skolan. Ni som kan och vill fortsätter så länge ni önskar, så ta gärna med en pick-nick lunch. Det var ju ett önskemål från eleverna att ni skulle ha en klasspick-nick.

Ha en underbar helg så får ni en sista blogginlägg på tisdag

Håkan

Postad i 6F

Föräldrar till måndag

Hej igen.

Glömde ju fråga i mitt inlägg om det är några fler av er som kan följa med på måndagens utflykt. Just nu har jag tre so kommer. Skulle vara bra med ett par till då vi skall bada och behöver vaksamma ögon.

Hör av er till mig på 0762805995 då jag inte kan läsa mail hemma.

Med vänlig hälsning Håkan

Postad i 6F

Vecka 23

Hej allesammans.

Hej vad tiden går. Snart sommarlov.

På måndag skall vi åka till Lidingö, som jag tidigare nämnt. Efter morgonens musiklektion tar vi t-banan österut. Badkläder, oömma kläder och en härlig matsäck behövs.behövs. Kul om man tar med sig kubb, frisbees, fotboll, etc. Vi slutar där vid tvåtiden. Olm man vill stanna längre behöver jag ett sms, lapp etc. från er.

På onsdag vill jag att alla har med sig påsar då de skall ta hem allt de vill ha med sig från skolan. Det är också dans på gården. Det börjar 9.15 och ni är alla välkomna dit.

Kolla noga efter läroböcker , hemma, vi fattas fortfarande vissa böcker.

Eleverna är lediga torsdag och fredag.

Nytt blogginlägg kommer på onsdag.

Ha en underbar vecka

Håkan

 

Postad i 6F

Nästa vecka

Hej allesammans !

Kul att se så många av er på gårdagens fina konsert. Verkligen bra ! Nu håller vi på och avrundar skolarbetet och tills idag skulle man ha läst ut DogBoy och ta hit den för återlämning. Många lämnade in den, men fortfarande fattas 4 ex , så snälla titta ännu en gång därhemma. Trevlig helg Sophie

Postad i 6F

Vecka 22

Hej allesammans.

Vilken underbar konsert vi bjöds igår, fantastiskt.

Vi behöver verkligen få in läroböcker som troligtvis ligger hemma i någon vrå. Snälla hjälp oss att få hit dem.

I skolan så handlar det nu bara om programmering och befruktning och fortplantning.

Jag nämnde ju i förra blogginlägget att vi planerar att åka på utflykt 3/6 . Jag önskar att ha med mig fem vuxna för att känna mig lugn vid ev, bad men just nu är det bara två som anmält sig. Hör av er.

Torsdag och fredag ledigt därför nytt blogginlägg på onsdag.

Ha en underbar vecka

Håkan

Postad i 6F

Sommarlovskör på AF Norrmalm 19-20 juni 2019

ANMÄL DIG HÄR!

Vill du sjunga med oss?
Vi är Natalia Edwall och Anna Sievers, till vardags musiklärare på AF Norrmalm, och innan midsommar leder vi sommarlovskören! Tillsammans kommer vi att sjunga allt det vi inte hinner med i vanliga fall (i alla fall nästan). Alla åldrar är välkomna, vi delar in oss efter tycke och smak.

Vi träffas den 19 och den 20 juni mellan 10.00 och 15.00, lunchen ingår.

Välkomna!
Natasha och Anna

Var?
Adolf Fredriks musikklasser, Västmannagtan 19 Norrmalm. Ingång B1

När?
19 och 20 juni
kl. 10.00 – 15.00
Paus för lunch som vi äter på skolan

Kostnad?
Anmälningsavgift: 200kr (inklusive lunch), sätts in på Bankgironummer 529-5530.
Vid betalning anges barnets namn som referens. Anmälan blir fullständig när registrering gjorts via nedanstående länk samt att anmälningsavgiften är betald till föreningens BG-konto.

Sista dag för anmälan är 10 juni.

ANMÄL DIG HÄR!

Blåsorkester 2019

Hej allihop!

Här kommer en påminnelse om morgondagens första samling och repetition med alla spelsugna elever, föräldrar, lärare och övrig personal!

Vi repeterar följande tider:

  • 23/5 kl 9:15-10:00 sal 504
  • 28/5 kl 14:50-15:50 aulan
  • 29/5 kl 10:00-11:00 aulan
  • 3/6 kl 14:45-15:45 aulan
  • 4/6 kl 10:00-11:00 aulan
  • 10/6 kl 14:00-15:00 aulan

Varmt välkomna!

Karin A, Lina och Fredrik