Konsert den 7.6

Hej

Allra sista gången jag får vifta framför er!!! Känns konstigt men också roligt, vilket härligt gäng som nu kommer att berika stadens gymnasier.

Den 7.6 skall vi först repa i Adolf Fredriks Kyrka ( står i schemat ). Därefter går vi direkt till Norrmalmskyrkan för rep ca kl 15.00-17.00. Solister kan behöva stanna lite längre. Samling senast 18.40 och konsert kl. 19.00 till max 20.00. Lars Hallgren ( Luddes pappa) ackompangerar.

Biljettinfo kommer i morgon på AFs hemsida / konsertkalender.

Klädsel: Killar, mörk kostym, vit skjorta, slips eller fluga i valfri färg och snygga skor.

Tjejer, valfritt snyggt i ljusa pastell eller vitt. Snygga skor.

 

Att ni behöver äta ordentligt behöver jag väl inte tjata om längre? Och komma ihåg konsertpärmen? Och gå på toa och fixa till sig i god tid? Och sjunga så där innerligt som bara ni kan?

Mvh

Anna

Förresten kommer jag att behöva hjälp av en förälder per klass, biljettförsäljning från kl. 18.00 och allmänt fix. Om någon känner sig hågad så svara via mail, anna.sievers@stockholm.se

ID 9A måndag

På måndag ses vi under Barnhusbron vid Karlbergskanalen kl. 08.30. Det är kondition och styrka som är temat för lektionen! Efter samlingen kommer jag förmodligen flytta från under bron till utegymmet.

Blomsterhavet!

Återigen vill jag tacka för alla fina buketter jag har fått njuta av under åren som gått! Sist vi hade konsert hade ni alldeles förköpt er, jag tror det var b klassen som råkade överdosera. I Konserthuset kommer det säkert att bli blommor till oss didrigenter men ni kan väl slå er ihop? Vår allra sista tillställning den 7.6 är elevernas egen kväll, då behöver ni inte slösa på mig. Finns det något kvar på kistbotten kan det kanske bli en glass eller nåt på avslutningen.

Mvh

Anna

9A Reading

Hello again,

Please carry on (and keep calm) with your reading projects. Next week’s goals

The Giver – Chapter 18, Animal Farm – chapter 8, Of Mice and Men- Chapter 5, Freaky Green Eyes – chapter 25.

Thanks and have a lovely weekend!