Snart kan du börja använda den nya Skolplattformen

Hej,

Efter sommaren tar vi ytterligare ett steg mot en digital skola där elevens kunskapsutveckling ska stå i fokus. Vänligen läs bifogad information om Skolplattformen från grundskoledirektören Inger Pripp.

Med vänliga hälsningar,
Skolledningen på Adolf Fredriks musikklasser​

T A C K

Tack för det här året och allt som jag fått lära tillsammans med er!

Tack för allt som jag fått vara med om tillsammans med er! 

Tack för alla fina konserter som jag fått vara med om tillsammans med er! 

Tack för vad just Du skrev i minnesboken till mig, ord jag alltid kommer att ta med mig! 

Tack för fina presenter, blommor men framför allt värmande ord! 

Nu önskar jag dig en fantastisk sommar.

Kramar Maria 

Vi ses igen!

Konsertinfo 4ef

Hej kära föräldrar!

Här kommer lite info inför konserten på tisdag. I min värld så hade jag redan gått ut med info här på bloggen om konserten men nu när jag tittar så hittar jag det ingenstans. Antingen har det försvunnit i ”Cyberspace” eller så har jag drömt alltihop, hoppas att ni har pratat med era barn annars för vi tillsammans har levt med den här konserten ett tag nu.

Tisdag den 5/6 har vi konsert i Gustav Vasa kyrka kl.18.00 tillsammans med 5ef. Förköpsbiljetter finns länkade från konsertkalendern på AF:s hemsida och finns sedan till försäljning vid dörren 45 min. innan konserten.

Eleverna samlas ombytta och konsertklädda kl.16.30 direkt vid kyrkan. Jag vet inte riktigt än hur skoldagen ser ut men viktigt att de har ätit något innan rep och konsert. Klädsel denna gång är: Sommarfin

Jag behöver hjälp av 2 konsertföräldrar per klass, jättebra om ni kan vara där 16.00 och ni får gärna höra av er till mig så fort ni kan så jag vet att allt är klart.

Vi ses!

Hälsningar Lina