Veckobrev 33

Efter några intensiva första dagar tar vi nu helg. Det har varit roligt att träffa alla nya elever i 4EF. Alla så nyfikna och glada att få vara här! Vi ser fram emot att lära känna varandra bättre och allt som vi ska vara med om och få lära oss tillsammans!

Fritidsklubben: Fritidsklubben är öppen för alla elever på skolan under skoltid Dit kan man gå och spela spel och umgås med varandra. På fritids kan man även köpa enklare mellis, så som frukt och yoghurt. Fritidsklubben serverar på eftermiddagen ”mellis” för alla medlemmar i den nedre matsalen. Fritidsklubben är öppen på skoldagar fram till klockan 16:30 och 16:00 på fredagar.http://adolffredriksmusikklasser.stockholm.se/fritidsklubb

Skolwebben: För att kunna se ordinarie schema som börjar gälla den 1 september och göra frånvaroanmälan krävs ett konto på skolwebben. Hur du loggar in?

TESTMAIL: Under eftermiddagen de 23 augusti kommer vi att skicka ut ett testmail via skolwebben. Se till att i god tid innan detta registrerat rätt mailadress på skolwebben. Se information ovan om hur du går till väga.

SL- kort: Skolan bekostar inga SL- kort för elever på skolan. Här är en länk med information från skolans hemsida, SL- info AF Övriga frågor ang detta hänvisar vi till biträdande rektor Joanna Thelander.

Introduktionssamtal: Vi kommer att börja med samtalen nästa vecka, kolla era tider om tiden inte passar försök byt med varandra och meddela oss så snart som möjligt. Samtalstider fick ni i kuverten första dagen och de sitter även på dörren till klassrummet.

Skolfotografering: Nästa vecka är det dags för fotografering. Den sker i idrottssalen på plan 2. Skolfotografen kommer att dela ut mer information efter fotografering.
4E: tisdagen den 22 augusti klockan 9:55
4F: onsdagen den 23 augusti klockan 11:35 ( Elever i grupp A slutar när det är klart!)

Ändring i schemat för 4F: Torsdag slutar grupp A 12:25 och grupp B 13:00, då vi har lagt in musik med Lina.

Trevlig helg önskar Maria och Josefin

Fritidsinformation

Hej!

Vi vill meddela er att Fritids är öppet för fyrorna fr.o.m. imorgon.

Vi är här idag, men det bästa är att börja imorgon eftersom det inte är någon lunch idag.

Glöm inte att lämna in din blankett till fritids!

Mvh/Gunilla Lundberg