Välkommen 5A

Varmt välkomna tillbaka! Hoppas att alla har haft en skön sommar.

Vi har haft en bra dag där vi också välkomnat två nya klasskamrater.
I dag har jag skickat med schemat med väskposten för den här veckan och i morgon får alla ordinarie schema hem för höstterminen. Då med förhoppning om att det inte kommer några ändringar i sista stund. Samtliga elever har också fått med sig en elevregistrering som ska fyllas i. Den vill jag ha tillbaka så fort som möjligt. Elever som har behov av specialkost har också fått med den blanketten hem.

Med schemat skickar jag också hem utvecklingssamtalstiderna igen, om någon skulle missat dom. De som inte kan på den utsatta tiden måste byta med någon annan. Tänk också på att några endast träffar Anna den här terminen och inte mig.
I morgon är det samling på skolgården kl 8.00. Viktigt att komma i tid! 8.05 går mellanstadiet på gemensam promenad till Folkets hus där skolan presenterar uppstarten för årets tema, AF EQUAL. När vi är klara i Folkets hus går vi tillsammans till skolan, äter i skolan som vanligt och dagen slutar kl 15.00.

Nästa vecka följer vi schemat. Någon gång under nästa vecka kommer eleverna också fotograferas.
De elever som saknar lås till skåpen behöver fixa ett nytt så fort som möjligt, då värdesaker måste kunna låsas in. Extra nyckel lämnas till mig. Under nästa vecka kommer också böcker hem som behöver plastas in med genomskinligt plast.

Snart är det full fart och allt som vanligt!  :)
Med vänlig hälsning
Sara & Sophia

 

Postad i 5A