Snart kan du börja använda den nya Skolplattformen

Hej,

Efter sommaren tar vi ytterligare ett steg mot en digital skola där elevens kunskapsutveckling ska stå i fokus. Vänligen läs bifogad information om Skolplattformen från grundskoledirektören Inger Pripp.

Med vänliga hälsningar,
Skolledningen på Adolf Fredriks musikklasser​

Sommarlov.

TaCK KÄRA VÄNNER FÖR EN HÄRLIG TERMIN TILLSAMMANS MED ER OCH ERA BARN. TACK FÖR DEN FINA AVSLUTNINGEN OCH ALLA FINA PRESENTER. HA NU EN UNDERBAR SOMMAR.

HÅKAN

Tack!

Tack alla dina elever och föräldrar för en fin konsert i tisdags och för det här läsåret! Jag har trivts så otroligt bra med er alla! Nu går vi alla snart på en välförtjänt ledighet och jag önskar er alla många soliga dagar, glass, bad och annat skoj som hör sommaren till.
Idag torsdag kommer jag att ha en överlämning med Cassandra Jenner- klassernas musikvikarie under nästa läsår. Min ambition är att göra en så grundlig överlämning som möjligt så att eleverna får ett smidigt och positivt lärarbyte.
Jag önskar er ett fint nästa läsår och hoppas vara tillbaka hos er i år 7.
Stora kramen
Sara

Sist men inte minst: Här kommer några rader till er från Cassandra:

Hej!

Mitt namn är Cassandra Jenner och jag kommer vara 6e och 6f:s musiklärare nästa läsår!Jag är utbildad sång-och körpedagog vid Kungl. Musikhögskolan i Stockholm och tog nyligen min femåriga musiklärarexamen med inrikting sång därifrån. Jag studerade själv vid Adolf Fredriks Musikklasser och har många fina minnen från skolan, därför känns det extra roligt och spännande att få komma tillbaka hit som lärare. Körsång är och har alltid varit en stor del av mitt liv och jag känner mig glad och priviligerad över chansen att få jobba och musicera med musikklasser på just Adolf Fredrik! Jag ser fram emot ett riktigt roligt och spännande läsår tillsammans med 6e och 6f! Vi ses i augusti!

Hälsningar Cassandra Jenner