Vaccination

Hej! Det är nu dags för flickorna i årskurs 5 att få dos 2 (sista dosen) av vaccinationen mot HPV (humant papillomvirus). Mentorerna har fått tiderna för varje klass. Önskar en elev ha med sig en vuxen vid vaccinationen behöver vårdnadshavare kontakta skolhälsovården, då hittar vi en tid som passar en annan dag, när det är gott om tid och lugnt på mottagningen. Man kan inte ta med sig en förälder på vaccinationstiden för klassen, eftersom det skapar oro bland de övriga flickorna. Vid frågor går det bra att kontakta mig (se kontaktuppgifter nedan).

Har man tidigare tackat nej till vaccinationen, men nu önskar att få, är det bara att höra av sig (gäller hela skoltiden).

Det är bra om flickorna tar med sig en frukt de kan äta efter vaccinationen.

Med vänliga hälsningar

Karina Risinggård, Skolsköterska.   Tel: 08-50844871,     e-post: karina.risinggard@Stockholm.se

Sök till Adolf Fredriks Gosskör inför nästa sångarår!

Nu är det dags för provsjungningar till Gosskören inför nästa läsår. Vi välkomnar alla intresserade killar i årskurs 4-9 (sopran, alt, tenor och bas).
Vid sökningen sjunger sopraner och altar vers 1 på Ack, Värmeland du sköna (f-moll, startton c1) och tenorer och basar sjunger vers 1 av Den blomstertid nu kommer.
Sökningstiderna är: 

4AB – fredag 18 maj kl.  08.30-09.15 (sal 502)
4CD – fredag 18 maj kl. 09.15-10.00 (sal 502)
4EF – fredag 18 maj kl. 10.00-10.45 (sal 502)

5-6ABCDEF – tisdag 15 maj kl. 11.45-12.45 (OBS! Sal 501)

7-9ABCDEF – onsdag 23 maj kl. 14.40-15.40 (sal 502)

VÄLKOMNA!
Sångarhälsningar/Tony

Sommarlovskör 18-20 juni

Hej!

Föreningen Adolf Fredriks Musikklasser arrangerar även i år Sommarlovskör för sångsugna AF-elever och deras sångglada kompisar/släktingar. All information finns i bifogad PDF och anmälan är senast 27 maj. Du anmäler dig HÄR

VÄLKOMNA!
hälsar Föreningen Adolf Fredriks Musikklasser

Sommarlovskör 2018

Idrottsinfo för enbart Alex grupper

Obs! Följande gäller ENBART Alex grupper:

Pga att jag har några examinerande moment kvar med vissa av mina grupper kommer ALLA som har mig vara inomhus onsdag till fredag nästa vecka. Jag kommer inte ha möjlighet att springa fram och tillbaka mellan skolan och Vasaparken.

Sammanfattning:
Onsdag till fredag vecka 18 – Alex grupper är inomhus
Vecka 19 och framåt – Alex grupper är utomhus

Bidrag till kollo eller sommarlovsaktiviteter!

Nu finns det möjlighet att söka bidrag från Adolf Fredriks skollovskolonier för sommarkollo, läger eller andra friluftsaktiviteter. Läs mer i INFO om ansökan.

Sista ansökningsdag är den 12 april.

AF koloniförening_ansökan

INFO om ansökan skollovskolonier