TACK för det här året!

Hej!

Vet att alla inte läser bloggen, men hoppas att detta når fram till er alla ändå. TUSEN tack för alla fina presenter, blommor och kort jag fick på avslutningen. Så fint alltsammans!

Tänkte även berätta att jag igår morse fick beskedet att jag inte fick den lediga musikvikarie-tjänsten på AF som jag sökt, vilket innebär att jag inte kommer tillbaka till skolan i höst. Det känns SÅ tråkigt och jag hade verkligen hoppats att få vara kvar och få undervisa er lite i höst. Också tråkigt att jag inte fick beskedet i tisdags så vi kunde fått ett ordentligt avsked då. Just därför har det varit extra fint och rörande att nu i efterhand läsa alla fina hälsningar och brev jag fick av er på avslutningen.

Jag kommer aldrig glömma er; ni kommer alltid vara mina första elever och jag är så glad och tacksam över mitt första år som blev så minnesvärt och fint tack vare er <3

Ha en UNDERBAR sommar nu så ska jag försöka komma på alla era konserter till hösten!

Och glöm inte att öva intervaller ;)

Stor kram från Cassandra

Glad sommar !

Kära föräldrar !

Tusen tack för fina presenter och god fika. Hoppas ni alla får ett härligt lov tillsammans med era fina barn. Vi ses i höst hoppas jag. Stor kram fr Sophie

Sommarlovs tack

Kära Vänner.

Tack för en jättefin tavla och tack också för alla fina blommor och presenter.

Jag önskar er alla en underbar sommar med mängder av sol , bad, glass, jordgubbar, semester och resor till spännande platser.

Tack för tre härliga år.

Kramar i massor

Håkan

Postad i 6E

Sommaravslutningarna i Adolf Fredriks kyrka – livestreamlänk

Hej,

Nu är sommarlovet nära! Vi vill bara påminna om att avslutningarna imorgon i Adolf Fredriks kyrka livestreamas via skolans Youtubekanal.

Mellanstadiets avslutning börjar kl 8:30.
Högstadiets avslutning börjar kl 10:00.

Och med det passar vi på att önska er alla en trevlig sommar!
/Skolledningen

Nästa vecka

Hej alla kära föräldrar !

Först och främst ett stort tack till alla som kom till klassens soaré. Vi fick ett riktigt bra tillskott till klasskassan. Nu är det inte mycket tid kvar här i åk 6, känns lite vemodigt att lämna dessa fina ungdomar.

. På måndag börjar klassen kl 9.00 då ska vi besöka klassens mentorer inför åk 7, sedan följer öppen scen och därefter ska vi städa bänkar, klassrum samt skåp. Vi beräknar att vi slutar runt 14.00.

På tisdag är det skolavslutning och vi samlas på gården redan 07.55. Sedan marscherar vi till kyrkan för gemensam avslutning. Därefter går vi tillbaka till klassrummet där eleverna får sina betyg och sedan bär det av till Tegnerlunden för gemensam fika. ( Önskemål från klassen). Hoppas att många kan komma dit en stund, tror att vi går dit runt 10.00. och avslutar där senast 11.30 då jag måste gå tillbaka till skolan igen. . Bra om eleverna har med sig en påse till måndagen för diverse saker. Hoppas alla får en härlig helg  soliga hlsn fr Sophie

Postad i 6E

Nästa vecka

Hej allesammans !

Nu stundar två halva veckor inte helt optimalt i skolans värld. Vill påminna om måndagens aktiviteter den 3 juni. Klassen samlas som vanligt 8.15 ( med bak )  och har sedan två lektioner innan utflykten till Humlegården. Var och en tar med sig ngt att äta. Sedan är ni varmt välkomna på måndagens soaré kl 18.00. På tisdag börjar vi så smått att städa så det är bra om eleverna  har med sig någon kasse till diverse saker.

Onsdag : Dans på gården 9.15

Sedan har jag en liten fråga till klassföräldrarna angående avslutningen, ska vi samlas i klassrummet och ha en gemensam fika eller gå till ngn annan plats ?

Hoppas ni nu får en härlig och vilsam helg / Sophie/

Postad i 6E

Nästa vecka

Hej allesammans !

Så roligt att se så många i Norrmalmskyrkan igår kväll och vilken härlig konsert. Klassen tyckte det var en fantastisk musikupplevelse och att alla var så glada. Jätteroligt !

Ja, nu är det inte många skoldagar kvar med dessa två halva veckor. Nästa vecka har klassen historieprov på tisdag , alla har fått en stencil vad som kommer att komma.

Sedan har vi vår soaré måndagen den 3 juni. Klassen arbetar hårt med detta och tillsammans med Cassandra kommer det bli några fina musikupplevelser. De har också delat in klassen i grupper, vilka som städar, säljer biljetter , fika mm. Tycker det verkar som de har läget under kontroll. En sak som däremotalla ska göra är att baka till denna dag.

Måndagens planering den 3 juni : Vi samlas i klassrummet vanlig tid 8.15 med bullbaket mm. Sedan har klassen musik och därefter reser vi till Humlegården och har picknick. Tillbaka till skolan runt 14.00 med repetition inför soarén .

Varmt välkomna och ha en härlig helg. Med vänlig hälsning Sophie

 

 

Postad i 6E

Sommarlovskör på AF Norrmalm 19-20 juni 2019

ANMÄL DIG HÄR!

Vill du sjunga med oss?
Vi är Natalia Edwall och Anna Sievers, till vardags musiklärare på AF Norrmalm, och innan midsommar leder vi sommarlovskören! Tillsammans kommer vi att sjunga allt det vi inte hinner med i vanliga fall (i alla fall nästan). Alla åldrar är välkomna, vi delar in oss efter tycke och smak.

Vi träffas den 19 och den 20 juni mellan 10.00 och 15.00, lunchen ingår.

Välkomna!
Natasha och Anna

Var?
Adolf Fredriks musikklasser, Västmannagtan 19 Norrmalm. Ingång B1

När?
19 och 20 juni
kl. 10.00 – 15.00
Paus för lunch som vi äter på skolan

Kostnad?
Anmälningsavgift: 200kr (inklusive lunch), sätts in på Bankgironummer 529-5530.
Vid betalning anges barnets namn som referens. Anmälan blir fullständig när registrering gjorts via nedanstående länk samt att anmälningsavgiften är betald till föreningens BG-konto.

Sista dag för anmälan är 10 juni.

ANMÄL DIG HÄR!

Blåsorkester 2019

Hej allihop!

Här kommer en påminnelse om morgondagens första samling och repetition med alla spelsugna elever, föräldrar, lärare och övrig personal!

Vi repeterar följande tider:

  • 23/5 kl 9:15-10:00 sal 504
  • 28/5 kl 14:50-15:50 aulan
  • 29/5 kl 10:00-11:00 aulan
  • 3/6 kl 14:45-15:45 aulan
  • 4/6 kl 10:00-11:00 aulan
  • 10/6 kl 14:00-15:00 aulan

Varmt välkomna!

Karin A, Lina och Fredrik

MUSIKUPPSPEL

Hej!

Påminner om att vi nästa vecka på halvklasslektionerna (måndag 27/5 för 6F, tisdag 28/5 för 6E) har uppspel på instrument.

Var och en ska spela ackorden på versen på Shallow på piano ELLER gitarr. Sedan ska ni spela basstämman på Bergakungens sal och så gott ni kan även melodistämman på piano.

/Cassandra

Vecka 21

Hej allesammans.

På fredag kommer eleverna  att få göra ett prov i fysik där jag tagit gamla nationella prov frågor och satt ihop till ett prov. Det handlar mycket om att kunna argumentera och dra slutsatser, inte så mycket faktafrågor alltså. De behöver inte läsa på inför detta prov.

Ha en underbar helg

Håkan

Postad i 6E