Veckobrev 4CD v.33

Hej alla barn och föräldrar i 4C och 4D!
Nu har vi äntligen startat igång höstterminen och börjat lära känna varandra. Nästa vecka kommer vi, förutom att fortsätta lära känna varandra, besöka skolans bibliotek, bildsal samt fotograferas.

Lämna in lappar:
Vi önskar få in följande lappar så snart som möjligt: Elevuppgifter, lånekortskontrakt, hälsouppgifter (delades ut i våras), rekvisition av skolhälsovårdsjournal (delades ut i våras) och eventuellt kostlapp (lämnas endast in om man behöver specialkost).

Skolwebben:
Vi ser att de flesta av er redan har varit inne och registrerat er på skolwebben. Lägg gärna in både telefonnummer och mailadress om ni har möjlighet. Glöm inte heller att klicka i om ni vill ha sms eller mail vid eventuell frånvaro på lektion. Då skickas ett automatiskt meddelande till er om ert barn kommer sent eller inte dyker upp på lektionerna.

TESTMAIL: Under eftermiddagen de 23 augusti kommer vi att skicka ut ett testmail via skolwebben. Se till att i god tid innan detta registrerat rätt mailadress på skolwebben. Om det uppstår problem hör av er till oss. 

SL- kort:
Skolan bekostar inga SL- kort för elever på skolan. Här är en länk med information från skolans hemsida, http://adolffredriksmusikklasser.stockholm.se/nyheter/2015/12/07/vanliga-fragor​ Övriga frågor ang detta hänvisar vi till biträdande rektor Helen Larsson. 

Skolfotografering: Nästa vecka är det dags för fotografering. Den sker i idrottssalen på plan 2. Skolfotografen kommer att dela ut mer information efter fotografering.
4D: onsdagen den 23 augusti klockan 9:55
4C: fredagen den 25 augusti klockan 11:35 (b-gruppen slutar därmed 12.30 den här dagen)

Skoldagbok:
Alla elever har idag fått en skoldagbok som de fått med sig hem. Där kommer vi att skriva upp läxor och andra aktiviteter. Titta gärna i den tillsammans hemma och påminn eleverna om att alltid ha den i väskan. Självklart får man gärna föra in fritidsaktiviteter mm i skoldagboken.

Fritidsklubben:
Fritidsklubben är öppen för alla elever på skolan under skoltid. Dit kan man gå och spela spel och umgås med varandra. På fitids kan man även köpa enklare mellis, så som frukt och yougurt. Fritidsklubben serverar på eftermiddagen ”mellis” för alla medlemmar i den nedre matsalen. Fritidsklubben är öppen på skoldagar fram till klockan 16:30 och 16:00 på fredagar.
För mer info http://adolffredriksmusikklasser.stockholm.se/fritidsklubb

Lära-känna-samtal:
Sist men inte minst påminner vi om att lära-känna-samtalen drar igång redan på måndag.

Trevlig helg önskar
Anna (4D) & Nathalie (4C)