8a klasskasselusse

Hej,

På tisdag eftermiddag repar vi i Johannes kyrka fram till max 15.00.

Kl 16.30 skall vi vara på Östermalmsgatan 87, då har vi en halvtimme på oss för att byta om och göra en fin uppställning.. Vi sjunger kl. 17.00. Om ni känner er osäkra på resvägen får ni gärna göra sällskap med mig.

På onsdag skall ni klara er själva! Det kommer ni att göra bra, det är jag övertygad om, lyssna bara på era duktiga tongivarkamrater. Ni får sällskap med Grace mamma, Irene Wamala.

Ta buss 54 från centralen/Klarabergsviadukten kl.13.54, ni skall åka till ändhållplatsen på Reimersholme där Gunwor Linde kommer och möter er. Slå gärna en signal till henne när ni sitter på bussen, hon har 0702142990. Ni lussar kl. 15.00, adrssen till äldreboendet är Vindragarvägen 16 A.

Och så en viktig efterlysning: jag behöver klassens kontonummer! Skicka gärna till min mail, anna.sievers@stockholm.se

Mvh

Anna

8AB franska – glosor till torsdag 14/12

Beau travail cette semaine et la semaine dernière avec la colo et le restaurant!!

Vocabulaire pour jeudi 14 décembre. Se listan nedan, det är orden om mat som ni hade förra veckan men ni har inte haft förhör om dem. Jag vill också att ni ska kunna böja verbet pouvoir i presens.

https://glosor.eu/ovning/quest-ce-quon-mange.7801845.html

På måndag presenterar de 2 sista grupper sina dialoger.

A lundi!

 

Fysik – provet

Hej 8A,

Nu är tiden för provet på fredag klart: Ni har prov med mig i helklass kl 10.45. (Det kommer knappast ta hela lektionen, så vi hinner med något lite trevligare också). Ni har på eftermiddagen engelska i helklass med Liz och film.

//Titti

 

Efterlysning, vuxna den 13.12 em

Hej,

Jag pratade just med Gunwor Linde på Reimersholmes seniorboende, hon behöver namn och telefonnummer till den/de vuxna som följer klassen. Har vi några frivilliga? Jag är som sagt tidigare ute på vift med 8b men jag kommer att ha drillat en elev som ger ton och startar sångerna. Vuxenhjälpen innebär alltså att vara kontaktperson och att vara brandvakt.

Klassens kontonummer behöver ni ta med er också.

Svara gärna på min mailadress, anna.sievers@stockholm.se, före måndag så hinner jag skicka det vidare till Gunwor.

Mvh

Anna