Veckobrev inför vecka 22

Hej!

Nu har vi haft intensiva dagar. Spårkonserten i måndags var en fin musikalisk upplevelse. Hoppas ni också tyckte det.

Det som inte var lika bra var ordningen på eleverna bakom scenen och på läktaren. Vi hade pratat om det före konserten och nu även efter. Jag vill verkligen tro att det blir bättre vid nästa konserttillfälle. Som vanligt är det inte alla elever som ”tar ut svängarna för mycket”.

Camilla har varit sjuk i veckan och vi har varit utan vikarie igår men haft vikarie idag. Det mesta fungerade som det skulle.Dock uteblev provet i SO.

Nu kan det vara klokt att se om eleverna har skolmateriel hemma som tillhör skolan. Allt sådant ska tillbaka till skolan. Det gäller även böcker från biblioteket.

Nästa vecka fungerar enligt schema. Ett tillägg är genrep inför dansen på gården som är tisdag kl 10.00-10.30.

Inga nya läxor.

Hoppas att ni får en skön och avkopplande helg med era barn!

Annika

Veckobrev inför vecka 21

Hej!

Vi har haft en bra arbetsvecka! Konserten för våra 4:or gick jättefint och var uppskattad av 4:orna. Camilla har varit sjuk hela veckan så hennes planering i SO och Svenska har haltat. Det planerade SO-provet har uteblivit och i skrivande stund vet jag inget om när det kan bli av.

I matten arbetar alla flitigt och vi kommer att hinna mer av kapitel 8 än vad jag trodde på föräldramötet. Det känns väldigt bra! I svenska arbetar vi vidare med Dags-språklära och samtal i grupp under halvklassen.

 

Inga läxor vecka 21 i svenska eller matte! Jag vet inte hur Camilla gör med engelska och SO.

Den här veckan slutar med konsert på söndag i Hedvig Eleonora kyrka. Samling kl 17.30 inne på kyrkogården vid grinden där kyrkoentrén är. Klädd i banankläder. Natalia har alla mössor. Konsert kl 19.00. Inga konsertföräldrar behövs.

Vecka 21

Måndag 22/5 – Berwalddagen. Skoldagen börjar enligt schemat. eleverna slutar kl 13.00. Samling kl 16.00 utanför Berwaldhallen klädda i banankläderna. Natalia har mössorna. Mellan 17.05 och 18.20 har vi middagspaus då alla äter sin medtagna matsäck. Vi kommer att vara inne på SVT:s område, vilket Hedvigs mamma, Carolina, har ordnat för 5D och 5C. TACK! Då räknar jag med hjälp från följande föräldrar från 5D: Hanna eller Nils Mellergård, Jesper Taube och Carolina Haag von Heijne. Konsert kl 19.00. Alla föräldrar möter upp sina barn utanför Berwaldhallen efter konserten!

Tisdag 23/5 – Skolstart kl.10.00. Resten av dagen enligt schemat. tisdag och onsdag enligt schemat. Lov torsdag och fredag.

 

Soliga och varma hälsningar

Annika Sundelius

 

Lelles idrottsgrupper fortsätter med inomhusidrott vecka 19

Vi fortsätter inomhus v 19 och skjuter på starten för utomhusperioden till v 20 då vi ses i Vasaparken. Mina grupper i 4ef och 4cd samlas vid flaggstången för gemensam promenad till Vasaparken.