Sommaravslutningarna i Adolf Fredriks kyrka – livestreamlänk

Hej,

Nu är sommarlovet nära! Vi vill bara påminna om att avslutningarna imorgon i Adolf Fredriks kyrka livestreamas via skolans Youtubekanal.

Mellanstadiets avslutning börjar kl 8:30.
Högstadiets avslutning börjar kl 10:00.

Och med det passar vi på att önska er alla en trevlig sommar!
/Skolledningen

Mentorsdag måndag

Bra jobbat på Dans på gården idag! Ett mycket imponerande och uppskattat dansnummer.

På måndag kommer vi att samlas i Rålambshovsparken (vid skateparken under Lilla Västerbron) 10.00. Närmaste tunnelbana är Thorildsplan eller Fridhemsplan. Sedan kommer vi ha picknick (ta med ordentligt med dryck ifall det blir varmt), sola, bada (för de som vill) etc. Det finns basketplaner (och eventuellt volleybollnät) där också ifall någon vill ta med en boll. Väl framme vid parken är det viktigt att vi tar närvaro och går igenom dagen innan någon får för sig att sticka iväg någonstans.

Efter att vi varit i parken kommer vi att åka tillbaka till skolan för skåptömning och städning (även om ni kanske hann tömma idag är det obligatoriskt för vi måste pricka av att skåpen är tomma och i fint skick). Då kan ni som har mig i idrott även få era bedömningsmatriser.

Postad i 7D

7D avslutning och diverse

Avslutningen kommer ske enligt schemat dvs samling på skolgården 9.35 (håll utkik efter mig och Ted), Adolf Fredriks kyrka 10.00 och slutligen klassrum 305 (troligtvis runt 11). Jag eller Ted kan givetvis vara behjälpliga och låsa upp innan för föräldrar om så önskas.

Vad gäller mentorsdagen på måndag så är upplägget inte helt klart än, men det kommer troligtvis bli något lättsammare (t.ex. en picknick ifall vädret tillåter) i kombination med praktiska saker såsom skåptömning. Vad gäller just skåptömning får ni gärna passa på att rensa lite redan imorgon så att det inte blir för mycket att bära på en gång sen.

Slutligen, vad gäller idrottsbetyg så fanns ju dessvärre ingen tid över för betygssamtal nu i slutet av denna termin så jag kommer se till att alla i min grupp får en skriftlig sammanfattning vid tillfälle istället.

Postad i 7D

Sommarlovskör på AF Norrmalm 19-20 juni 2019

ANMÄL DIG HÄR!

Vill du sjunga med oss?
Vi är Natalia Edwall och Anna Sievers, till vardags musiklärare på AF Norrmalm, och innan midsommar leder vi sommarlovskören! Tillsammans kommer vi att sjunga allt det vi inte hinner med i vanliga fall (i alla fall nästan). Alla åldrar är välkomna, vi delar in oss efter tycke och smak.

Vi träffas den 19 och den 20 juni mellan 10.00 och 15.00, lunchen ingår.

Välkomna!
Natasha och Anna

Var?
Adolf Fredriks musikklasser, Västmannagtan 19 Norrmalm. Ingång B1

När?
19 och 20 juni
kl. 10.00 – 15.00
Paus för lunch som vi äter på skolan

Kostnad?
Anmälningsavgift: 200kr (inklusive lunch), sätts in på Bankgironummer 529-5530.
Vid betalning anges barnets namn som referens. Anmälan blir fullständig när registrering gjorts via nedanstående länk samt att anmälningsavgiften är betald till föreningens BG-konto.

Sista dag för anmälan är 10 juni.

ANMÄL DIG HÄR!