V 21-22 Lämna in HHK boken (Ingrids grupper)

Hej

Lämna in boken vid nästa hkk tillfälle så slipper du ersätta den.

Kolla att du har rätt nummer och rätt namn i boken när du lämnar in. Om du missar de sista tillfällen så lägg den i mitt fack viktigt att du skriver ditt namn på en liten post-it lapp tillsammans med boken.

//Ingrid

Sök till Adolf Fredriks Gosskör inför nästa sångarår!

Nu är det dags för provsjungningar till Gosskören inför nästa läsår. Vi välkomnar alla intresserade killar i årskurs 4-9 (sopran, alt, tenor och bas).
Vid sökningen sjunger sopraner och altar vers 1 på Ack, Värmeland du sköna (f-moll, startton c1) och tenorer och basar sjunger vers 1 av Den blomstertid nu kommer.
Sökningstiderna är: 

4AB – fredag 18 maj kl.  08.30-09.15 (sal 502)
4CD – fredag 18 maj kl. 09.15-10.00 (sal 502)
4EF – fredag 18 maj kl. 10.00-10.45 (sal 502)

5-6ABCDEF – tisdag 15 maj kl. 11.45-12.45 (OBS! Sal 501)

7-9ABCDEF – onsdag 23 maj kl. 14.40-15.40 (sal 502)

VÄLKOMNA!
Sångarhälsningar/Tony

Sommarlovskör 18-20 juni

Hej!

Föreningen Adolf Fredriks Musikklasser arrangerar även i år Sommarlovskör för sångsugna AF-elever och deras sångglada kompisar/släktingar. All information finns i bifogad PDF och anmälan är senast 27 maj. Du anmäler dig HÄR

VÄLKOMNA!
hälsar Föreningen Adolf Fredriks Musikklasser

Sommarlovskör 2018

English Project: English speaking countries (Weeks 18- 21)

Week. 18 FRIDAY

Decide on which country you want to do research on, pick your partner and decide on which form of presentation you want to do. Begin by creating a mind-map and then do some research.

Week. 19 WEDNESDAY

Continue with the research

Week. 20 WEDNESDAY (there’s no lesson on Friday due to concert rehearsal). This will also be the last lesson to do research and prepare your presentation.

Week. 21 WEDNESDAY and FRIDAY- presentation

Good Luck!

 

Inlämning av slöjddokumentation senast den 25/5-18.

Dokumentation av ditt slöjdarbete i Åk 8: ”Trä & metallkonst”.

Uppgiften: Slöjd åk 8 2018

Du dokumenterar för att: Du dokumenterar för att repetera och reflektera vad du har gjort, med vilka material, verktyg och hantverkstekniker för att komma ihåg och lära dig ännu mera. Du gör det även för att kunna sätta ord med slöjdspecifika begrepp, så att du kan beskriva det du har gjort för andra personer med text, foton, skisser/ritningar. Att repetera och reflektera har du nytta av i hela ditt liv inte bara i slöjden på grundskolan.

Dokumentationen ska innehålla: Dokumentation i slöjd åk 8 VT-18

För att beskriva mera får du gärna lägga in foton, alt. videofilmer, behöver du att redovisa muntligt glöm inte att säga till eller maila mig för att bestämma tid så fort som möjligt senast fredagen den 18/5 och att förbereda dig innan utifrån punkterna i dokumentet.. Du får gärna dokumentera på en dator och maila mig till annette.le.maire@stockholm.se eller lägga din dokumentation i mitt postfack utanför skolans expedition,. Om du skriver för hand måste du skriva tydligt med versaler , stora bokstäver, så att jag kan läsa din dokumentation, och lägg den i mitt postfack utanför skolans expedition. Då dokumentationen ska senast, vara inlämnad är på fredagen den 25 maj kl. 16.00 i mitt postfack och senast kl. 20.00 om den mailas.

Allt som lämnas före detta datum och tid kan jag garantera att jag hinner läsa och bedöma innan betygen sätts denna termin. Allt som kommer in efter läser jag i mån av tid, annars kommer det med i bedömningen på vårterminen.

M.v.h. Annette le Maire