Adolf Fredriks Gosskör

Intern informationsblogg

Sommarhälsning

I och med Gosskörens jättefina framträdande vid minnesstunden för Bosse Johansson i Adolf Fredriks kyrka 7 juni gjorde jag mitt sista framträdande som vikarierande dirigent för Adolf Fredriks Gosskör. Det var med stor lust och glädje som jag tog mig an uppdraget, och det har överträffat mina förväntningar på snart sagt varje plan. Det har kort sagt varit jätteroligt!
Jag kommer således, som ni säkert redan vet, inte att resa med till Japan, vilket naturligtvis är jättetråkigt. Andra åtaganden kommer i vägen, men jag vet att det kommer att bli en fantastisk och oförglömlig resa. Jag är väldigt glad att Gossarnas, föräldrarnas och verkligen inte minst Pelles och styrelsens hårda slit givit utdelning så att resan nu kan bli av.
Jag vill tacka stort och hjärtligt till Gossarna för ett härligt roligt år, till Preparanderna för all sång – lycka till nästa år! – till Pelle för förtroendet, till föräldrarna för värdefullt stöd och engagemang, samt till styrelsen för varmt mottagande, hängivenhet och ovärderligt stöd, smidigt samarbete och fantastiskt engagemang för kören och Gossarna. Tack för den jättevackra vasen, den ska alltid minna mig om Gosskören.
Och vi ses i korridorerna till hösten!

Körsbärsblommor och sånggosse med blå fnutt!


P.S. Jag vet inte om den här bloggen kommer att användas som informationskanal nästa läsår. Håll ögon och öron öppna, så du inte missar information. D.S.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Adolf Fredriks Gosskör © 2015 Frontier Theme