Adolf Fredriks Gosskör

Intern informationsblogg

Gotlandsinfo

Hej alla föräldrar i AFG!

Här kommer så information om sommarens Gotlandsturné för gosskören! Nu har vi fått besked om att vi kan få loss Pelle redan strax efter skolavslutningen, och detta betyder att datum för turnén kommer att bli den 11-15 juni (sön-tor). Vi kommer att åka båten från Nynäshamn och väl framme på Gotland blir vi omhändertagna av ALA Buss. Boende blir på Mix Ranch, Tingstäde, där vi bor i stugor. En klassiker för gosskören! Exakt var konserter blir under turnén är ännu inte helt spikat.

Självklart återkommer vi med ett detaljerat schema för hela turnén längre fram, men dessförinnan behöver vi veta om det mot förmodan är någon som absolut inte kan medverka på resan. Vi ber er i så fall höra av er till styrelsen senast tisdag den 4 april! 

Gute-hälsningar från Styrelsen

Updated: 22 mars 2017 — 10:07

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Adolf Fredriks Gosskör © 2015 Frontier Theme