Adolf Fredriks Gosskör

Intern informationsblogg

Årsmöte

Adolf Fredriks Gosskör

Adolf Fredriks Gosskör

afg-kallelse-arsmote-2016

 

Här är kallelsen till årsmötet.

Föreningens medlemmar kallas härmed till Årsmöte

Torsdagenden13 oktoberkl. 18:30

i Sams Café, Adolf Fredriks Musikklasser.

Varmt välkommen på föräldramöte torsdagen den 13 oktober klockan 18 i Sams Café vilket efterföljs av årsmötet ni finner kallelse till bifogat. Inför årsmötet behöver vi några föräldrar som vill hjälpa till i styrelsen under verksamhetsåret 16/17. Styrelsens främsta uppgift är att stötta Pelle så att han kan lägga så mycket av sin tid som möjligt på det musikaliska. Det innebär till exempel att se till att någon ser efter killarna innan och under konserter, säljer biljetter, köper blommor och skapar affischer. Styrelsen är relativt stor så arbetet enkelt kan fördelas mellan medlemmarna. Maila ditt intresse snarast till info@afboyschoir.se så hör någon ur valberedning av sig inom kort.
 

Updated: 30 september 2016 — 14:39

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Adolf Fredriks Gosskör © 2015 Frontier Theme