Adolf Fredriks Gosskör

Intern informationsblogg

Sjungning fredag 27 november!

Sjungning för Gosskören fredag 27 november på kvällen.

VIKTIG UPPDATERING: Senaste information – Klicka här! Som ni ser är inte alla med! Vi kan inte komma med riktigt hela kören, vi får inte plats helt enkelt. De namn som står på listan är med och sjunger, övriga får ledigt!

Det är alltså ett gig för Handelsbanken i Fersenska Palatset på Blasieholmen – bara byggnaden är värt ett eget besök. Men man kommer inte in om man inte jobbar där – vilket privilegium för oss!

Det är vi och artisterna Lise & Gertrud som står för underhållningen under kvällen. Alla tider är fortfarande preliminära. Kolla detta inlägg under veckan, för uppdateringar.

Samling preliminärt kl. 19.00 för halva kören; de som går i sexan + Emil och Arian. OBS – alla är alltså inte med från början. Första sjungningen är i en mindre lokal ca. kl. 20.10.

Femmorna ansluter senare, kommer till Blasieholmen ca. 20.45, andra sjungningen är ca. kl. 21.15. Två sånger, så vi borde vara klara framemot 21.30.

Vanliga konsertklädseln, d.v.s. konsertväst med blå fnutt, vit skjorta, svarta byxor (ej jeans), svarta strumpor, svarta skor.

Vi sjunger fyra till fem sånger: Norrland. Vinter i Norden. Bufärdsmarsch från Malung. Koivisto-polska.

Updated: 27 november 2015 — 09:58

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Adolf Fredriks Gosskör © 2015 Frontier Theme