Yoga måndag vecka 8!

Hej 9D!

På måndag 18/2 ses vi återigen på Viyoga kl. 08.20 för att ha yoga. Adressen är Dr Abelins gata 3 (mellan Mariatorget och Zinkensdamm). Kom gärna ombytta då det är begränsad möjlighet att byta om på plats och det är viktigt att passa tiden – passet startar kl. 08.30!

Vi ses på måndag morgon! / Hälsningar från Camilla

Skidresa till Romme onsdag 13/2

Skidresa till Romme onsdag 13/2

Samling Barnhusbron kl. 06.45, bussarna avgår kl. 07.00 och de kommer inte vänta på någon som är sen. Vi beräknas vara tillbaka i stockholm ca 19.00 beroende på trafik.

Vi är 450 elever och lärare som åker i 8 bussar. Det är viktigt att man åker i den buss som man är tilldelad. Samma buss när vi åker tillbaka hem från Romme. Bussarna är numrerade 1-8.

Liftkort, lunchkupong och information om uthyrning mm får eleverna i bussen.

Buss 1.  8C, 8D, 9C, 9D

Buss 2. 7B, 8A

Buss 3. 7A, 8B

Buss 4. 8E, 9E +En efteranmäld elev i 8c.

Buss 5. 7C, 7D +En efteranmäld elev i 7b.

Buss 6. 7E, 7F

Buss 7. 8F, 9F

Buss 8. 9A, 9B +En efteranmäld elev i 9d.

Vi ses!

Idrott och hälsa måndag 17/12

Hej 9D!

På måndag ses vi utanför IDH-sal plan 2 på skolan. Vi rundar av terminen, kikar på kommande planering och går igenom vårens friluftslivsprojekt. Ni behöver inte byta om.

Påminner även återigen om att ni som inte lämnat in ”Hälsoprojektet” måste göra det senast idag torsdag för att jag ska hinna läsa och bedöma.

Hälsningar från Camilla

Simhopp måndag 3/12

Hej 9D!

På måndag 3/12 är det återigen simhopp – samling kl. 08.15 vid receptionen på Eriksdalsbadet. Ta med träningskläder (för inledande uppvärmning och gymnastikträning), badkläder, handduk och lås, precis som senast. Det är viktigt att du kommer i tid!

Vi ses! / Hälsningar Camilla

Simhopp måndag 26/11 kl. 08.15

Hej 9D!

På måndag är det dags för simhopp (se terminsplaneringen). Vi samlas kl. 08.15 vid kassan på Eriksdalsbadet. Ta med träningskläder, inomhusskor, badkläder, handduk och lås. Vi kommer att börja med uppvärmning och teknikträning i en gymnastiksal inne på badet för att sedan fortsätta med vattenträning i simhoppsbassängen. Det är viktigt att du kommer i tid!

Vi ses på måndag! / Hälsningar från Camilla

Idrott och hälsa måndag 19/11

Hej 9D!

På måndag ska vi ha gruppträning på Eriksdalsbadet (ej simning). Samling vid kassan på badet kl. 08.15. Upplägget innebär träning inomhus i träningssal så ta med träningskläder och inomhusskor för detta samt ett lås till ditt skåp. Om det blir cykling/spinning (det är instruktören som väljer) så måste du ha skor för att kunna vara med så det är mycket viktigt att du ha inomhusskor med dig, oavsett aktivitet!

Påminner även om att inlämning av Hälsoprojektet del 2 (del 1 och 2 för vissa av er) ska ske denna vecka via Teams.

Hälsningar från Camilla