IDH 9C Slutet på en era

På måndag ses vi i Vasaparken för att köra flaggan en sista gång. Även 9D kommer att vara där. Tanken är att första matchen ska starta 8.30. Efter matcherna kan de som vill och inte har fått sitt betyg av mig än få det. Om någon av er inte kan komma så vill jag tacka er för den här tiden. Det har varit mycket roligt att ha er. Ska försöka titta förbi er avslutning lite kort också om det fungerar tidsmässigt.

IDH 9C måndag

På måndag kommer ni att få dansa på GIH som ligger precis bakom Stockholms Stadion. Samling 8.15 vid ingången till vänster om huvudingången. Ska se om jag hinner ladda upp någon karta vid tillfälle.

Detta blir troligtvis grundskolans allra sista tillfälle där jag kan få med någon form av bedömning så kom i tid och gör ert bästa :-)

IDH 9C

Bra jobbat ni som orienterade idag. Det kommer definitivt göra skillnad på era betyg i friluftsliv. Nästa vecka utgår för ni har någon musiklektion på schemat. Nästa nästa vecka blir det troligtvis idrott i sal på skolan, men jag får återkomma om detta.

IDH 9C v19

På måndag kommer ett allra sista orienteringstillfälle (Ugglevikskällan 8.15). Alla i klassen är godkända, men det finns ett flertal som har önskat förbättra sina resultat (vi pratade om detta under betygssamtalet i dec). Ni som är helt klara med orienteringen kommer att få löpträna. Jag ska även se om jag kan få med några frisbees. Om någon är förkyld etc. så går det alldeles utmärkt att promenera en orienteringsbana också. Jag kan ändå se om tiden är rimlig.

Jag har kommit en bit på rättningen av era friluftslivsarbeten och det ser generellt jättebra ut. Nästan alla har lämnat in, men jag önskar att de få som inte har gjort det tar det med mig snarast möjligast i och med att det inte är så många veckor kvar till betygsättning. Samma gäller de som fortfarande inte har lämnat in höstens uppgift (hälsoprojektet).

IDH 9C denna och nästa vecka

Hoppas ni haft ett fint lov! Denna vecka är det inlämning för friluftslivsprojektet (senast söndag). Jag vill att alla gör ett försök att ladda upp på Teams. Mail ska vara en sista utväg. Glöm heller inte att uppgiften ska fotodokumenteras. På måndag är sista lektionen på House of Shapes. Vi börjar 8.15 som vanligt.

IDH 9C måndag

Vi kommer att ha idrott på skolan. Ombytta och klara inkl gympaskor 8.30 i sal 2.

Jag skulle tycka det vore bra om ett av momenten var att vi övade på dansen. Jag kanske kan få filmen av Doris så kan jag lägga den på datorn och projicera den på duken?

IDH 9C diverse

I och med att en elev filmade idag så har ni nu möjlighet att få ett filmklipp att öva till om ni känner att ni behöver. Vi kommer ha en till lektion på House of Shapes senare under terminen.

Jag ser att några redan lämnat in friluftslivsuppgiften så bevisligen fungerar Teams igen!

Det är inte riktigt bestämt än vad vi gör nästa vecka så jag återkommer på bloggen under veckan.