ID 9C efter lovet

De två första veckorna efter lovet kommer vi att slutföra vår badmintonprogression på Badmintonstadion, Skanstull. Ni kommer att få jobba lite med självskattning. Ni ska vara klara för samling och genomgång 8.30. Hoppas ni får ett fint sportlov!

ID 9C vecka 8

På måndag ska ni få prova på bouldering (klättring). Klädsel: rena inomhusskor. Samling: 08.15.

Från Globens tunnelbanestation välj utgången mot Globen (ej mot slakthusområdet). Gå ned för trappan till höger, gå över gatan och in i slakthusområdet vid Palmfeldtscenter. Efter 20 meter börjar Rökerigatan. Följ Rökerigatan rakt fram till Systembolaget (på din högra sida), gå höger och sen första vänster in på Slakthusgatan. Följ Slakthusgatan till T-korsningen, vi finns på nummer 26 (sista byggnaden på höger sida)!

Skidresa till Romme onsdag 13/2

Skidresa till Romme onsdag 13/2

Samling Barnhusbron kl. 06.45, bussarna avgår kl. 07.00 och de kommer inte vänta på någon som är sen. Vi beräknas vara tillbaka i stockholm ca 19.00 beroende på trafik.

Vi är 450 elever och lärare som åker i 8 bussar. Det är viktigt att man åker i den buss som man är tilldelad. Samma buss när vi åker tillbaka hem från Romme. Bussarna är numrerade 1-8.

Liftkort, lunchkupong och information om uthyrning mm får eleverna i bussen.

Buss 1.  8C, 8D, 9C, 9D

Buss 2. 7B, 8A

Buss 3. 7A, 8B

Buss 4. 8E, 9E +En efteranmäld elev i 8c.

Buss 5. 7C, 7D +En efteranmäld elev i 7b.

Buss 6. 7E, 7F

Buss 7. 8F, 9F

Buss 8. 9A, 9B +En efteranmäld elev i 9d.

Vi ses!

ID 9C v7

På måndag ska ni få prova på Taekwondo. Adressen är Västmannagatan 52 (väldigt nära skolan) och vi samlas kl 8.20. Träningskläder samt barfota gäller.

Vi har för närvarande ingen mer squash inplanerad, men iom att flera uttryckt önskemål om ett ytterligare tillfälle ska jag se om vi kan klämma in ett senare i vår.

ID 9C måndag

På måndag kommer vi att åka skridskor på östermalms ip kl 8.30. Det är hjälmkrav pga tillsynsansvar oavsett om man går på konståkning eller något annat där man i skyddad miljö inte behöver hjälm. Ni kan ta vilken typ av hjälm som helst och skulle någon glömma får ni turas om.

Jag kommer inte att lägga upp en långsiktig planering än för att det är några bokningar kvar som jag vill få bekräftade först, men vi kommer bl.a. att ha dans, yoga, taekwondo, squash, bouldering och badminton denna termin.

Har ni någon rest sedan förra terminen rekommenderar jag också att ni tar tag i det snarast. Denna termin är det slutbetyg och allt kommer inte kunna åtgärdas i sista stund. Har ni frågor om tidigare eller nuvarande uppgifter så passa gärna på att ställa dem när ni ser mig så hjälper jag er gärna så att det inte blir några oklarheter.