Avslutning 11/6

Hej klassen!
Hoppas att ni har det bra under resan. På tisdag är det skolavslutning och kl 9:25 ska vi stå uppställda för avmarsch mot Adolf Fredriks kyrka. Här ser ni var vi ska stå:

Hälsningar
Carolina

Översiktsplanering 8d

Observera att denna översikt inkluderar prov, inlämningar och större händelser. Information om läxor läggs in separata blogginlägg.

v 22
tisdag geografitest
onsdag vandring Björkhagen-Hellasgården
torsdag-fredag ledigt

v 23
måndag bok utläst
tisdag schemat bryts efter lunch —> körresa

Boka in:
11 juni skolavslutning

Romme 13/2

Hej klassen!
Sista dag för anmälan till Romme är i dag, 31/1. Du anmäler dig och betalar direkt via webben med kort eller swish. Gå in på www.rommealpin.se och klicka på Skola Online. Skriv in lösenord: N9TG och gör sedan din beställning. Bokningen är öppen fram till 2019-01-31 (Inte 3/2 som det står på bokningssidan). Vi kommer inte kunna ta emot efteranmälningar.

Aktion julklappen 15/11 under mentorstiden

TILL TORSDAG 15 NOV:
1 ask med färgkritor ✓
1 tvål ✓
1 tandborste ✓
1 tub med tandkräm ✓
1 tablettask ✓
1 reflex ✓
1 jul- eller vykort med en personlig hälsning på engelska. Hälsningen är väldigt populär bland barnen!
En plastpåse att lägga prylarna i innan de slås in i
Färgglatt presentpapper (Förslagsvis går man ihop ett par stycken om en rulle)

Läs mer om Aktion Julklappen här:
https://www.lakarmissionen.se/vart-arbete/aktion-julklappen-skola-forening/

Läsläxa i svenska

Till måndag 10/9:

Läs t.o.m. sid. 146 i Som eld + välj ut två citat som du finner intressanta/märkliga/vackra/starka/rörande/svåra att förstå. Dessa citat samt frågor från mig blir underlag för boksamtal i mindre grupper.

Utvecklingssamtal och föräldramöte

Hej föräldrar!

Vi har tagit Skolwebben till hjälp för att boka in utvecklingssamtal. Logga in på https://skolwebb.stockholm.se och boka er tid med oss mentorer. Se tidigare mejlutskick om vem ert barn har som mentor. Utvecklingssamtalen är förlagda 10-11 september mellan 13-16:30.

Terminens föräldramöte äger rum den 18 september med start kl 18:30 i aulan. Efter skolledningens introduktion i aulan går vi ner till sal 308 för fortsatt möte. En av punkterna blir då klassens planerade körresa. Hör av er till oss om ni har någon fråga som ni vill ta upp under kvällen.

Hälsningar
Carolina och Ruben