Saknade inlämningar rörelseprogram till musik!

Hej 8ABCD!

Det är fortfarande nästan hälften av er som inte lämnat in papper med musikanalys och rörelseval samt fil med inspelat rörelseprogram (som skulle varit inlämnat vecka 46). Ni som inte lämnar in under morgondagen (tisdag) kommer att få redovisa live på lektionen på onsdag istället. Detta för att jag ska hinna bedöma och få med i betygssättningen.

Kolla även whatsapp om ni som lämnat in där har fått ett meddelande från mig (vissa filer går nämligen inte att öppna och då måste ni skicka om filen igen).

Hälsningar från Camilla

Angående inlämningar i allmänhet

Alla mina grupper har inte inlämningar just nu, men kände ändå att detta är värt att påpeka. Skolans datorer kan inte läsa .pages-filer (Dokument skrivna i Mac-programmet Pages). Ni som använder Mac hemma (jag gör det själv också) måste välja Exportera och sedan .docx när ni är klara med ert dokument.

ID 8CD Alex grupp

Nästa vecka ska som sagt rörelseprogrammen redovisas eller lämnas in på video. Senaste lektionen gick vi igenom vilka som hade valt vad. Om någon inte var där så är det bara att säga till mig nästa vecka vilken redovisningsform ni vill ha.

Jag har bestämt att vi försöker beta av så många redovisningar som möjligt lektion 1 (den korta) så kan vi förhoppningsvis kombinera med något annat på lektion 2 (den långa). Alla ska således vara redo att redovisa lektion 1.

Ni som ska lämna in videor gör det under valfri dag kommande vecka. Jag föreslår att ni antingen laddar upp en privat youtube-video och mailar länken, alternativt för över direkt till min mobil med Airdrop ifall ni också har iPhone.

Uppstår några frågor så är det bara att maila mig!