ID 7CD diverse

På torsdag ses vi gemensamt i sal 2 för att starta upp era egna danser för dans på gården. Utöver det så kommer vi informera lite om Nordiska skolspelen dit ni kan ansöka inom grenarna friidrott, fotboll och handboll. Ansökan kommer ske till idrottsläraren Jan Karlsson senast fredag denna vecka. jan.karlsson@stockholm.se eller arbetsrum 101

Uttagningar Nordiska Skolspelen 2019

Skidresa till Romme onsdag 13/2

Skidresa till Romme onsdag 13/2

Samling Barnhusbron kl. 06.45, bussarna avgår kl. 07.00 och de kommer inte vänta på någon som är sen. Vi beräknas vara tillbaka i stockholm ca 19.00 beroende på trafik.

Vi är 450 elever och lärare som åker i 8 bussar. Det är viktigt att man åker i den buss som man är tilldelad. Samma buss när vi åker tillbaka hem från Romme. Bussarna är numrerade 1-8.

Liftkort, lunchkupong och information om uthyrning mm får eleverna i bussen.

Buss 1.  8C, 8D, 9C, 9D

Buss 2. 7B, 8A

Buss 3. 7A, 8B

Buss 4. 8E, 9E +En efteranmäld elev i 8c.

Buss 5. 7C, 7D +En efteranmäld elev i 7b.

Buss 6. 7E, 7F

Buss 7. 8F, 9F

Buss 8. 9A, 9B +En efteranmäld elev i 9d.

Vi ses!

Angående inlämningar i allmänhet

Alla mina grupper har inte inlämningar just nu, men kände ändå att detta är värt att påpeka. Skolans datorer kan inte läsa .pages-filer (Dokument skrivna i Mac-programmet Pages). Ni som använder Mac hemma (jag gör det själv också) måste välja Exportera och sedan .docx när ni är klara med ert dokument.

ID 7CD Alex och Camillas grupper

På måndag kommer ni att få tid att förbereda era redovisningar för friluftslivsskador och på torsdag kommer ni att få redovisa. Lelles grupp får höra med honom hur ni lägger upp projektet tidsmässigt. Måndagen efter lovet kommer vi att samlas gemensamt i sal 2 för att påbörja ett projekt om dopning.

Bifogar powerpointen som visades under senaste lektionen.

åk7