Angående inlämningar i allmänhet

Alla mina grupper har inte inlämningar just nu, men kände ändå att detta är värt att påpeka. Skolans datorer kan inte läsa .pages-filer (Dokument skrivna i Mac-programmet Pages). Ni som använder Mac hemma (jag gör det själv också) måste välja Exportera och sedan .docx när ni är klara med ert dokument.

ID 7CD Alex och Camillas grupper

På måndag kommer ni att få tid att förbereda era redovisningar för friluftslivsskador och på torsdag kommer ni att få redovisa. Lelles grupp får höra med honom hur ni lägger upp projektet tidsmässigt. Måndagen efter lovet kommer vi att samlas gemensamt i sal 2 för att påbörja ett projekt om dopning.

Bifogar powerpointen som visades under senaste lektionen.

åk7

ID 7D orienteringsdag onsdag

Ni tar er till Lill-Janskogen själva från Odenplan med blå buss 6 mot Ropsten. Gå sedan av vid hållplats Östermalms IP och promenera 300 meter i bussens färdriktning tills vägen svänger av mot höger. Istället för att fortsätta till höger går ni vänster, över till andra sidan gatan, så kommer ni att se lärare från AF. Ta helst bussen som går 12.39 (eller allra senast 12.54).

Spanskläraren Carolina Hernandez kommer att åka samma väg dit. Ni behöver inte åka med henne, men när ni har orienterat klart för dagen måste ni pricka av er hos henne!

För övrig info se pm som Camilla Svanström laddade upp på bloggen tidigare.

ID 7CD vecka 39

Första lektionen är det orientering med samling vid Karlbergs Slott. Gå igenom Vasaparken till St Eriksplan, följ Rörstrandsgatan hela vägen nerför en backe genom en tunnel och över en bro. Vi ses framför den stora vita byggnaden. Om ni använder Google Maps så kom ihåg att klicka i att ni promenerar!

Andra lektionen är det orientering med samling på skolgården.