Återkoppling inlämningsuppgift ”Dopning”

Hej 7C Camillas grupp!

Nu finns en personlig återkoppling på din inlämningsuppgift om dopning att ta del av.

Logga in på Skolpattformen och klicka på ”Planering och bedömning”. Då kommer du in i Unikum och kan läsa min återkoppling på din inlämningsuppgift ”Dopning”.

Önskar att ni som ännu inte lämnat in gör det så snart som möjligt.

Hälsningar från Camilla

Angående inlämningar i allmänhet

Alla mina grupper har inte inlämningar just nu, men kände ändå att detta är värt att påpeka. Skolans datorer kan inte läsa .pages-filer (Dokument skrivna i Mac-programmet Pages). Ni som använder Mac hemma (jag gör det själv också) måste välja Exportera och sedan .docx när ni är klara med ert dokument.

ID 7CD Alex och Camillas grupper

På måndag kommer ni att få tid att förbereda era redovisningar för friluftslivsskador och på torsdag kommer ni att få redovisa. Lelles grupp får höra med honom hur ni lägger upp projektet tidsmässigt. Måndagen efter lovet kommer vi att samlas gemensamt i sal 2 för att påbörja ett projekt om dopning.

Bifogar powerpointen som visades under senaste lektionen.

åk7

ID 7CD vecka 39

Första lektionen är det orientering med samling vid Karlbergs Slott. Gå igenom Vasaparken till St Eriksplan, följ Rörstrandsgatan hela vägen nerför en backe genom en tunnel och över en bro. Vi ses framför den stora vita byggnaden. Om ni använder Google Maps så kom ihåg att klicka i att ni promenerar!

Andra lektionen är det orientering med samling på skolgården.