TACK för det här året!

Hej!

Vet att alla inte läser bloggen, men hoppas att detta når fram till er alla ändå. TUSEN tack för alla fina presenter, blommor och kort jag fick på avslutningen. Så fint alltsammans!

Tänkte även berätta att jag igår morse fick beskedet att jag inte fick den lediga musikvikarie-tjänsten på AF som jag sökt, vilket innebär att jag inte kommer tillbaka till skolan i höst. Det känns SÅ tråkigt och jag hade verkligen hoppats att få vara kvar och få undervisa er lite i höst. Också tråkigt att jag inte fick beskedet i tisdags så vi kunde fått ett ordentligt avsked då. Just därför har det varit extra fint och rörande att nu i efterhand läsa alla fina hälsningar och brev jag fick av er på avslutningen.

Jag kommer aldrig glömma er; ni kommer alltid vara mina första elever och jag är så glad och tacksam över mitt första år som blev så minnesvärt och fint tack vare er <3

Ha en UNDERBAR sommar nu så ska jag försöka komma på alla era konserter till hösten!

Och glöm inte att öva intervaller ;)

Stor kram från Cassandra