Musikalsoaré 2.maj kl.18

Hej alla elever och föräldrar i 5AB!
Jag vill passa på och tacka en gång till för den fina konserten i Kungsholms kyrka två veckor sedan, jag har fått höra väldigt mycket positivt feedback om den! Om någon förälder spelade in Cantate Domino eller Children of the wind så vill jag jättegärna få inspelningarna(anna.j.sandstrom@stockholm.se).

Nästa konsert för 5AB är en soaré med musikal/filmmusik tema på torsdag 2.maj kl.18 i skolans Aula. Detta är en bra möjlighet för att samla pengar i klasskassan och att få sjunga/ spela ett solostycke eller att uppträda med en mindre grupp. Hela körgruppen kommer att sjunga 3-4 sånger och detta innebär att alla sångare måste vara på plats.

Ni som redan har skrivit er på listan kan räkna med att ni får uppträda, börja gärna öva redan denna vecka eftersom efter påsklovet är det bara 1,5 veckor kvar.

Hälsningar, Anna