Veckobrev v 14

Hej 5F!
I tisdags fick klassen se Bortbytingen på Dramatens scen Elverket. Det var en väldigt fin och sorglig berättelse om utanförskap och pjäsen fångade alla elevers uppmärksamhet. Scenografin var väldigt fin och effektfull. Stort tack till Johanna (Doris mamma) som arbetat för att vi skulle få komma dit!

Nästa vecka blir det full fart med några schemaändringar, se schemavisaren för dessa ändringar. På onsdag är det rep i Farsta, samling 8:15 på Odenplan. Då äter vi lunch i Farstas skolmatsal men ta gärna med någon frukt eller liknande till eftermiddagen då vi ska leka lite lekar utomhus. Kläder efter väder! Det kan vara iskallt så här års och vi kommer att vara ute på eftermiddagen utan möjlighet att gå in.

På torsdag är det lunchkonsert i St: Jacob kyrka, denna dag behöver du ha med lunchmatsäck då vi äter lunch i kyrkan innan konserten. Konserten börjar 12:15. Samling 9:00 på skolgården för gemensam promenad till kyrkan , åter på skolan till 14:00 då vi avslutar med en lektion i respektive klassrum.

På fredag avslutar vi veckan med ett musikquiz i korridoren tillsammans med alla i arbetslaget! Sedan blir det påsklov!

Läxor:
Engläxa: Öva på ditt engelska manus, redovisning v.15 och 17.
Matteläxa: Om man inte hunnit räkna veckans planering om bråk enligt planering se blogg.

Datum att komma ihåg:
11/4 Lunchkonsert i Jacobs kyrka kl.12.00 5efgh, fri entré
Påsklov v.16
24/4 5ef kommer klasserna att få se Dracula på Operan. Matsäck med!
5F Nytt datum påväg! HPV- vaccinationdos 2
5E Måndagen den 29/4 kl. 14:00  HPV- vaccinationdos 2
2/5 Författarbesök Kajsa Gordan
Någon gång under maj månad- besök på Vasamuseet
23/5 Levande frågelåda besök på Naturvetenskapliga fakulteten
Kristi Him ledigt 30/5-2/6
4/6 Sommarkonsert i Gustav Vasa kyrka kl.19.00, tillsammans med 6ab och 8ef. Biljettinfo kommer.
Studiedag fredag 7 juni
Skolavslutning  tisdag 11 jun

Trevlig helg!
Lotten och Josefin