Föräldramötet

Föräldramöte 2019 ppt

Hej!

Tack för ett bra möte igår! Ni har lika mycket bra idéer som era barn! Även idag saknar jag röst men vi har ändå lyckats prata om föräldramötet och era barn jobbar utmärkt med uppgifterna som de får. Så duktiga <3

För er som inte var med igår så har jag bifogat den powerpoint som jag använde och det som beslutades var:
– Inga mobiler efter kl 20
– Vardagsmotion, t ex gå ut på rast även om det bara är kort rast, gå till skolan från t ex Odenplan och T-centralen, spela king mm
– Två föräldrar (Felix mamma + Levis pappa) går med i klasschatten. Barnen får en månad på sig att visa att de kan sköta den utan spam etc. Ni föräldrar utvärderar detta via mailgruppen och/eller gå med i föräldragruppen som Stures mamma, Maria Berg, har skapa på Facebookt. Ange ditt barns namn så kommer du med. Frivilligt naturligtvis.
– Föräldra-barn-läxan om nätet följer jag upp på mentorstiden, torsdag 4 april. (Be ditt barn ta hem frågorna om du inte var med igår)

Om jag har glömt något får ni gärna berätta detta i er mejlgrupp.

Vad gäller mentimeterbilderna i powerpointen så är första bilden från 4e. Övriga två från 4f. De var ett exempel på att några i 4e skämtar vid olämpliga tillfällen, vilket jag naturligtvis pratar om så fort det händer. T ex avbröt jag mentimeterövningen som Angelica planerat efter första frågan.

Vänlig hälsning från Ann