Konsertinfo 8ef

Hej på er!

Oturligt nog så hamnade 5:ornas konserter på er bloggsida innan sportlovet. Ni kanske var uppmärksamma och läste att det stod 5ef i överskriften men här kommer info inför era konserter som hittills är inplanerade:

Lördag den 30/3 kl. 20.30 – 21.30 under ”Earth-hourtimmen” uppmärksammar vi klimatfrågan och sjunger om det fantastiska ljuset på alla tänkbara sätt. Vi repeterar från 16.30. Det kommer att vara fri entré men en insamling till välgörenhet vid utgången. Bjud med alla nära och kära, kull med så mycket publik som möjligt eftersom det bara är 8:orna själva som ska dra publik den här gången! Vi hoppas på ett facebookevent som delas från AF:s hemsida, hjälp gärna till att dela det då. Konserten finns redan i konsertkalendern.

Tisdag den 4/6 kl.19.00 Sommarkonsert i Gustaf Vasa kyrka tillsammans med 5ef och 6ab. Finns i konsertkalendern.

Ha en trevlig helg!

Hälsningar Lina