Ny konserttid för konserten i Gustaf Vasa k:a den 4 april!

På grund av ett missförstånd med Gustaf Vasa kyrka är konserttiden den 4/4 ändrad till kl 20.00. Repetitionen samma dag är densamma som tidigare (kl 13-15), men det innebär att ni får en lite längre paus innan vi samlas igen. Hoppas att detta inte ställer till det för er. Konserten är slut senast kl. 21.00

Förutom körmusiken har jag och Cassandra (musikläraren för 6EF) tänkt att det vore trevligt med något klassiskt instrumentalt nummer också, till exempel på piano eller något annat instrument som passar att spela i kyrkan. Ni är ju många som är duktiga och spelar utanför skolan, så fundera om du är sugen och prata med mig nästa vecka i så fall! Jag kommer att berätta om detta i klasserna på måndag också.

Jag önskar er alla en trevlig helg!
/Annika