Konsert till förmån för Marianne Hillerudhs fond 21/3

Hej och välkommen tillbaka från sportlovet!

Konserten i Kungsholmens kyrka börjar närma sig! Facebook-eventet kan ni se här och biljetter kan köpas här.
Vi sjunger följande sångerna utantill: Sing we to our God (som vi framförde i höstas), Cantate Domino, Children of the wind, Jorden kan du inte göra om och Vårvindar friska (tillsammans med 7GH och Kammarkören).

Ordinarie konsertklädsel: helsvart nedtill (svarta byxor eller svart kjol + helsvarta täckande strumpbyxor/tights, svarta strumpor, svarta konsertskor), vitt upptill (helvit blus/skjorta/topp/tröja UTAN tryck eller andra detaljer).

Vi repeterar i kyrkan samma dag kl.14-15 och efter det har eleverna tre timmars paus för att hinna vila och äta. Återsamling i kyrkan kl.18.00 för kort tuttirep. Obs! Kom ombytta, vi har ingen församlingssal den här gången.

Jag tycker kören har börjat låta bättre än någonsin, det här kommer att bli en fin konsert!
Fråga och maila om något är oklart!
Hälsningar, Anna