Att tänka på i musiken framöver

Hej!

Roligt att se er och komma igång efter sportlovet! Bra jobbat på lektionen idag!

Det har dock varit en del sena ankomster senaste tiden och många som inte har med sig sin musikpärm. Vill bara påminna om att tänka på detta och hjälpas åt att påminna om att ta med pärmar, att komma i tid och gå till rätt sal.

Det är också viktigt att gå in på bloggen och läsa vad jag skriver där. Ni kan hjälpas åt att påminna varandra, både elever och föräldrar. Till exempel berättade jag i klassrummet flera gånger och skrev på bloggen om en läxa (lyssna och sjunga med i stämfilerna på Ave Verum Corpus som jag spelat in och länkat) som många inte hade koll på.

Det kommer bli roligare lektioner om vi slipper sena ankomster, pärmar som inte är med och (från vissa) sura miner när jag kollar om elever har koll på läxor :-)

/Cassandra