Musikinfo och vårens konsertdatum

Hej alla elever och föräldrar i 5AB och god fortsättning!

I fredags startades vårens musikundervisning efter en låång låång paus! Här får ni info om vårens konserter!

21/3 kl.19  Konsert till förmån till Marianne Hillerudhs minnesfond, Kungsholmen kyrka
Medverkande 5AB, 7GH från Adolf Fredriks musikklasser och Kungsholmens musikgymnasiums Kammarkör.
Biljetter: https://www.nortic.se/dagny/show/65832.

28/5 kl.19 Sommarkonsert 5AB & 8AB, Maria Magdalena kyrka

Vi har börjat våren med improvisationsövningar och -leker och kommer fram till sportlovet att jobba med uttryck, rytmik och skapa ljudlandskap. Efter sportlovet blir det mer musikteori, notläsning och mer rytmik. Förstås kommer vi också att lära oss många nya sånger av olika stilar och språk!

Utrustning till halvklass i musik är följande: körpärmen som innehåller ett ljusblått nothäfte, platsficka med musiklära -boken samt penna och sudd. Kolla gärna hemma att körpärmen och musiklära-boken är kvar och i gott skick och skriv till mig om ni behöver köpa en ny bok.

Många hälsningar från Anna