Alla på snö fredag v7

Vi kommer att vara på Gärdet och testa på längdåkning med klasserna 4e och 4f. Skidor, pjäxor och stavar får vi låna på plats. Se till att ditt barn är klätt för utevistelse i 4-5 timmar dvs, underställ-fleece- täckjacka, långkalsonger-täckbyxor + varma sockar, varm mössa och varma, rejäla fodrade tumvantar/handskar.

Väl på plats tas vi omhand av ledare som instruerar eleverna under förmiddagen. Eleverna delas in i grupper som testar olika aktiviteter/stationer.

Samling på skolgården 08.00 för att hämta varsitt matpaket från skolmatsalen. Sedan beger vi oss till Odenplan för gemensam bussresa till Kampementsbadet. Vill ha något ytterligare att äta/dricka får ni givetvis ta med det också. Jag rekommenderar att alla satsar på att vara på skolgården innan 08.00 i och med att det har varit så stora problem med SL på sistone.

Senast 13.00 avslutas dagen och vi åker gemensamt till Odenplan, där skoldagen avslutas.

/Idrottslärarna Lelle (lennart.moberg@stockholm.se) och Alexander (alexander.koll@stockholm.se)