4AB Alla på snö onsdag 13 februari

Vi kommer att vara på Gärdet och testa på längdåkning med klasserna 4A och 4B onsdag 13 februari. Skidor, pjäxor och stavar får vi låna på plats. Se till att ditt barn är klätt för utevistelse i 4-5 timmar dvs, underställ-fleece- täckjacka, långkalsonger-täckbyxor + varma sockar, varm mössa och varma, rejäla fodrade tumvantar/handskar. Eleverna tar även med egen matsäck + dryck, lite varm choklad eller liknande brukar också vara uppskattat.

Väl på plats tas vi omhand av ledare som instruerar eleverna under förmiddagen. Eleverna delas in i grupper som testar olika aktiviteter/stationer.

Samling på Odenplan 8.15 för gemensam bussresa eller vid Kampementsbadet på Gärdet 8.55 om man vill ta sig dit på egen hand. OBS! Senast måndag 11/2 måste Saman/Jenny veta vilka som vill åka med från och tillbaka till Odenplan respektive åka direkt till och hem från Kampementsbadet!

Senast 13.00 avslutas dagen och vi åker gemensamt till Odenplan, där skoldagen avslutas.

/Idrottslärarna Janne (jan.karlsson@stockholm.se) och Alexander (alexander.koll@stockholm.se)