Spotifylänk och lite info inför provet nästa vecka

Hej!

Hoppas allt går bra med nationella idag och att ni hann i tid trots allt strul med SL. Här kommer en Spotify-länk med i princip alla sånger till konserten den 4/4 (den enda som inte finns med är ”Ave Maria” som vi började med igår). Eftersom vi ska ha konserten tillsammans med 6CD har vi en gemensam Spotifylista med dem, därför är det musikläraren Annika som är admin för listan, så ni inte blir förvirrade :) Lyssna och sjung med, det är verkligen en stor hjälp att ha låtarna igång även utanför lektionerna, så lyssna så ofta som möjligt!  Listan heter 6CDEF 4/4 2019 och här kommer länken:

https://open.spotify.com/playlist/26cI9hbJGYEZ9Q0U0iSWwe

Nästa vecka är det som sagt ett litet test på instrumentkunskap som kommer göras på halvklasstiden (måndag för 6F, tisdag för 6E). Ni ska alltså kunna det som står på papperet ni fick för några veckor sedan, plus kunna skriva max en halv A4 om den instrumentgrupp som ni själva har valt att lära er lite extra om. Här nedan finns länk till info-papperet om någon har tappat bort det.

HJÄLP INFÖR PROVET PÅ INSTRUMENTKÄNNEDOM

Vi ses imorgon!

Cassandra