Vecka 6

Hej på er allesammans.

Nu börjar musiken igen så back to normal med vanligt schema.

Nationellt prov i svenska är det på tisdag och torsdag. Alla börjar 8.45 de dagarna och det är otroligt viktigt att man är i tid eftersom jag kommer att informera om provet då. Det kommer vara en textskrivning och en läsförståelsetest vid bägge tillfällen. Vatten och frukt är två bra saker att ha med dessa dagar.

Jag har efter mycket vånda (flygrädd) bestämt att åka till Australien för att hälsa på min dotter. Jag kommer att vara borta mellan 14/2-4/3 och barnen kommer ha vikarie.

På senaste klassrådet kom eleverna upp med olika förslag till klassresa i slutet av terminen. Detta är inget jag lägger mig i utan det brukar vara en föräldragrupp som åker med och också hjälper till med val och planering. Just nu finns ca 10000 i klaskassan. Håll i er; de förslag som hittills kommit upp är: Barcelona!, Escaperoom, kryssning och camping hos någon med stor sommarhustomt. Intresserade föräldrar av att planera resan kan väl maila mig.

Läxa till fredag är en mattestencil.

Ha en underbar vecka

Håkan