Information till föräldrar och elever från skolledningen

Hej alla föräldrar i klass 6c och 6d,

Jag hoppas ni alla haft en fin jul!

Jag skriver till er för att meddela att Sophie tyvärr kommer att sluta på Adolf Fredriks musikklasser och flytta till Jönköping . Med anledning av detta har vi inlett rekrytering av ny lärare och har många bra sökanden. Under rekryteringsperioden kommer vi att se till att det blir så få vikarier som det bara går. En överlämning från Sophie till ny lärare kommer att ske och så snart rekryteringen är klar kommer jag att informera er.

Sophies sista undervisningsdag är fredagen den 18 januari 2019, men hon kommer att ha alla utvecklingssamtal som planerat, inklusive de i vecka 4.

Här nedan finner ni ett brev från Sophie.

Hej alla fantastiska elever och föräldrar i 6C & 6D

 Idag har jag berättat för eleverna att jag kommer att flytta till annan ort och därför avsluta min tjänst på Adolf Fredriks musikskola nu på fredag 18/1. Jag har haft en spännande, utmanande och härlig tid på skolan och det är med både sorg och glädje jag lämnar så underbara elever, goda kollegor och trevliga föräldrar. Jag vet att ledningen redan startat processen att finna en ny lärare och jag har stort förtroende för att det kommer att lösa sig på bästa sätt.

Stort tack för den här tiden tillsammans!

Vänligen,
Sophie Berggren

Skolledningen skickat ett mail till de adresser som fanns registrerat i BER, men det är en del mail som studsat och därför har jag bett Sophie att lägga upp denna information i Bloggen. Om någon saknar ett mail så kan de höra av er till mig på mail så skickar jag på nytt.

Vänliga hälsningar,
Malin Tärnström
Biträdande rektor

Adolf Fredriks musikklasser
Box 6267, 102 31 Stockholm

Besöksadress: Västmannagatan 19
Telefon: 08-508 449 70, Mobil: 076-124 49 70
E-post: malin.tarnstrom@stockholm.se