Vecka 51

Hej allesammans.

Sista vecka och stor konsert i Blå Hallen. Häftigt.

På måndag är det först skola. Då kommer några redovisa sitt rymdarbete. Sedan samling 15.00 vid Stadshuset för rep. Paus mellan 17.30 -19.10 för mat och vila. Lång dag som kräver tidig sänggång på söndag kväll.

På onsdag är det redovisningar av rymdarbetet + städning  av bänk och klassrum. Bra om de har med sig en påse att ta hem grejer i. De som vill kommer också byta julklappar denna dag.

På torsdag har vi beslutat att åka till Eriksdalsbadet för att avsluta en tuff period med lite skoj. Vi samlas 9.15 på skolan då det är öppen scen. Vi räknar med att åka till badet ca. 10.15. och stanna till 14.00. Om någon vill stanna kvar ytterligare nån stund så skicka ett sms eller ett brev att detta är ok. Inträdet kostar 32 kronor. Eleverna valde att betala själva och inte ur klasskassan. Hör gärna av er om ni tycker detta är fel. Man får ha matsäck med sig eller handla på badet.

Jag skulle gärna ha med mig 2 föräldrar då det känns skönt att vara några vuxna om det skulle hända något.

På fredag är det julavslutning. Eleverna samlas i klassrummet 8.10 och sedan går vi tillsammans till kyrkan. Efter kyrkan blir det  fika i klassrummet. Ni är alla välkomna.

Jag har börjat berätta för eleverna vilka betyg de kommer att få och fortsätter med det på måndag.

 

Ha en underbar helg

Håkan