Veckobrev v.49

Hej 5EF!

Nästa vecka startar repetitionerna inför fredagens konsert (14/12) och därför kommer schemat se lite annorlunda ut.
På tisdag börjar skoldagen i Immanuelkyrkan, samling utanför kyrkan 8.30. Vill man ta sällskap med Josefin och Lotten ses vi utanför spärrarna på Rådmansgatan uppgång Tegnérgatan. Vi kommer att gå därifrån klockan 8:15.

På fredag är den rep mellan kl:9- 11.30, då ses vi som vanligt i klassrummet 8:15. Därefter är det vanlig skoldag fram till klockan 15 då det är genrep fram till 16.30. Vi vill också förtydliga att efter fredagens rep som slutar 16.30 får eleverna en paus då ni och de gör upp vad de ska göra. Återsamling 18.30 och då finns vi där igen. Konserten börjar klockan 19.00. Lina har lagt ut ett separat inlägg om klädsel och annat som man bör tänka på inför konserten. Viktigt att alla klickar på länken och går in och läser!

Läxor till vecka 50
Onsdag: Mattediagnos kapitel 1
TorsdagEngelskläxa: Läs texten om jul på s. 74-75 i din Spotlightbok. Öva på att läsa texten för någon och översätt muntligt. Du ska dessutom hitta på tre frågor på engelska som handlar om texten i din skrivbok, dessa frågor ska klassen sen svara på.
Tänk på att använda olika frågeord så som  What? Where? How? When? Why?

Viktiga datum:
12/12 Mattediagnos på kapitel 1
13/12 5F Luciagig klockan 14:00. Se Linas separata inlägg!
5E slutar 13.05 denna dag!
14/12 
”Ung jul”- lucia/julkonsert i Immanuelskyrkan tillsammans med 8ef i Immanuelskyrkan kl.19.00
Biljetter finns nu att köpa här: Konsertkalendern
Under rubriken:  Ung jul- en stämningsfull jul och luciakonsert
21/12 Terminsavslutning i Adolf Fredriks kyrka klockan 8.30. Skoldagen slutar ca 10.15  ingen lunch denna dag. (tyvärr inga föräldrar med i kyrkan). Mer information kommer!

Trevlig helg!
Josefin och Lotten