Inför vecka 50

På söndag har vi en lång och spännande dag framför oss. Samling 8.45 utanför Waterfront.
Det gäller att eleverna kommer pigga, utvilade med frukost i magen den här dagen. Vi får mat på Waterfront men lunchen kommer sent så alla bör ha med sig en egen frukt till fm. De som vet med sig att de är väldigt hungriga bör ha med sig både frukt och en extra smörgås att ta till under dagen. En vattenflaska är också bra att ha! Viktigt att läsa den tidigare informationen om bland annat klädsel på bloggen. Eleverna kan ta med sig en bok för möjlighet till egen tid i pauserna.
6B har sovmorgon till 9.10 på måndag, 6A har slöjd på måndag morgon, som de inte vill missa, så de börjar som vanligt 8.40.
På onsdag samlas vi 8.30 utanför Johannes kyrka för repetition inför Luciamorgon.  Därefter tar vi oss gemensamt till skolan för att äta lunch. Sedan är det skoldag som vanligt enligt schemat.
Luciamorgon är det samling 6.25, kom gärna ombytta med lucialinne, vita strumpor, strut utan krus eller lingon (buxbom) krans med rött band och de vanliga kläderna i väskan.  Glöm inte att ta med ljus och ljusmanschett. Se till att tejpa ordentligt runt manschetten. Alla med långt hår sätter upp det i flätor.  Även den här dagen är det viktigt att komma utvilad med frukost i magen.
6A ska efter Luciamorgon iväg på vidare upptåg – läs information från Anna på bloggen.
6B går tillbaka till skolan och har lektioner. Skoldagen slutar 12.40.
I övrigt försöker vi bli klara med det vi kan i skolan och inte ha så mycket läxor. De som inte hunnit vissa moment kommer dock att få “göra klart läxor” till slutet av veckan. Fortfarande många schemaändringar så glöm inte att kolla schemat inför varje ny vecka.

Läxor:
Fredag: Ma,  Mattepapper, Läxa 8
So, göra klart i ab s.22-29, västra och östra Europa
En, Wb kapitel 6, uppgifter 1,2,3,4,5,6,8 + grammar

Trevlig helg!
Sara & Sophia