Inför vecka 49

Veckan som gått har varit fylld med repetitioner och skolarbete. Det fortsätter på samma sätt nästa vecka. På onsdag är det repetition i Waterfront igen. Vi samlas 8.45 utanför, repetitionerna är slut ca 13.45.  Glöm inte att ta med dina sångtexter. Ta gärna med en frukt och en flaska med vatten.
Söndagen den 9/12 är det julkonsert i Waterfront. Det kommer att bli en lång dag. Samling redan 9.00 på morgonen och vi håller på fram till ca 19.30 . Anna har skrivit ett blogginlägg om klädseln på konserten, missa inte det!  

Under nästa vecka kommer eleverna att få gå till skolsköterskan för en hälsoundersökning( längd-, vikt-, och ryggkontroll). 

 Läxor vecka 49
Tisdag: 6A En, kapitel 6 Black in America + glosor
6B SV, vara klar med kladden om din läskiga berättelse.
Onsdag: MU – se separat blogginlägg från Anna vilka sånger det gäller.
Torsdag: 6B En, kapitel 6 Black in America´+ glosor

Glad första advent!
Sophia & Sara