Adventskonsert 8/12 kl 17.00

Hej!

Nu börjar det närma sig december och konsertdags! Roligt! Det låter mycket fint om klasserna. Här kommer lite info:

Klädsel: Vitt upptill och svart nedtill med RÖD detalj. Alltså exakt samma klädsel som förra konserten, men nu ska detaljen endast vara röd. Exempel på detalj är slips, fluga, hårband, halsband, sjal, skärp, hängslen,  eller liknande. Om ni inte hinner fixa detalj går svart nedtill och vitt upptill bra också. Om någon bär kjol ska kjolen gå till knäna med svarta, tjocka strumpbyxor. Ärmen minst 3/4 lång. Inga tryck på tröjor. Svarta (mörka) skor.

På själva konsertdagen har vi rep med samtliga klasser 15.20 i Hedvig Eleonora Kyrka. Alla elever ska då komma färdigombytta till den tiden, eftersom det inte finns tid för ombyte mellan rep och konsert. Insläpp till konserten sker från kl 16.15.

Med vänliga hälsningar Karin