Inför vecka 44 och 45

Tack alla elever i 6AB för en fin konsert i måndags! 

Då var vi redan framme vid höstlovet, tiden har verkligen rusat fram. Denna vecka har vi haft några göra klart läxor och har man inte haft möjlighet att göra dem får man lovet på sig att komma ikapp med sitt skolarbete. Även kapitel 2 i matematiken ska vara klart.  

Måndagen efter lovet kommer vi att få lyssna på en föreläsning i Aulan med Andreas Jonsson. Föreläsningen heter Smittande attityd, nyckeln till förändring. Attityd är det mest smittsamma verktyg vi har. Men hur använder vi vår attityd och smittar verkligen all slags attityd? Här kommer vi att arbeta med att våga göra skillnad, det verktyg som ligger till grund till förändring. Skapa medvetenhet och motivation till att bidra till en positiv utveckling i klassen, skolan och hemma.
Föreläsningen pågår mellan 14.15–15.30 så idrotten utgår.  

Efter lovet ska alla vara förberedda att redovisa om sin ”kända person” på engelskan. 

Onsdagen den 7/11 kommer vi att ha det muntliga nationella provet i matte. Vi har övat lite här i skolan för att eleverna ska få ett hum om hur det kommer att gå till. Dagen börjar 9.00 och slutar 14.00. Några elever kommer att börja redan 8.30 med sitt prov.
Måndagen den 12/11 kommer de att ha det muntliga provet i engelska.  

Hoppas alla får ett riktigt skönt lov!
Sara&Sophia