Inför vecka 40

Denna vecka har vi avslutat arbetsområdet syror och baser i No och algebra i matematiken. Nästa arbetsområde i No blir luft och i matematiken kommer vi att arbeta med bland annat primtal och negativa tal.

På måndag 1/10 är det studiedag på skolan, eleverna är då lediga.
På tisdag 2/10 ska vi till Kulturfyren på Skeppsholmen. Eleverna kommer att få en guidad tur på Moderna museet, arbeta praktiskt i deras ateljé och testa på drama. Vi samlas vid busshållplatsen ”Östasiatiska museet” på Skeppsholmen klockan 8.45. Ta med matsäck! Dagen slutar ca 15.00, då får man ta sig hem på egen hand från samma busshållplats som ovan.
Lördagen den 13/10 är det Öppet Hus på skolan. Eleverna är i skolan mellan 10.45–12.15. Mer information kommer nästa vecka. Efter Öppet Hus är det skördefest mellan 13.00–16.00.

Läxor vecka 40
Onsdag: Eng – Kapitel 3 On the train + glosor
Fredag: Ma – arbetsblad ”läxa 4” + att repetera multiplikationstabellerna 1-9. Ett tips är att repetera på elevspel.se(matematik/multiplikation)

Trevlig helg!
Sara & Sophia