Vet ni inte vad Lyrics Training är än?

Hej eller hola,

Det verkar som att det finns flera av er som inte vet än vad Lyrics Training är.

Gillar ni musik, att sjunga, att utmana era kompisar och er själva, att tävla mot elever av resten av världen och att lära er ett annat språk (spanska, engelska, franska, tyska, m.fl.)? Om ni har svarat ja måste ni testa Lyrics Training, det är gratis och lät att använda, man kan bara lyssna på en låt och titta på en video medans man läser texten eller man kan försöka förbättra sin hörförståelse genom att köra ”Select a game mode”

Jag skulle vilja veta hur många har lyssnat på Lyrics Training efter det här inlägget i bloggen och tycker att det är en jätte bra digital hjälpmedel. Hur kan ni låt mig veta att ni gillade Lyrics Training? det är lätt, ni behöver bara säga till mig ” Hola Miguel, me gusta Lyrics Training” när vi träffas i korridoren. Hur kommer ni få veta vem jag är? Ni är väldigt smarta, ni kommer att hitta någon sätt för att veta vem jag är.

Börja med den här låten genom att trycka på länken: Lyrics Training  

Suerte!

Miguel

Lärare i spanska Åk7-9 till E/F