Adolf Fredriks Gosskör

Intern informationsblogg

Västnödrop och inbjudan till föräldramöte

Hej alla föräldrar till gossarna i Gosskören!

Svart väst

Svart väst

Vi har KRIS på västar. Rolig anledning; så många gossar är med i kören att västarna inte räcker till, men akut kris inför Mahlerkonserterna den 10 och 12 september! Kan ni hjälpa oss? Gå i secondhandbutiker nu i helgen och i vanliga butiker?? Om vi skulle ha tur och hitta västar, är det bättre att vi har för många än för få, och några av de som gossarna har nu, börjar bli slitna dessutom. Stl 12 några stycken, stl 14 några st och stl 16 några st behövs. cl-mått kan vara ca 140, 150, 158, 164, 170.

Om ni hittar en väst är det bättre än ingen alls. Fickor nertill inte nödvändiga, men en vänsterficka upptill, för att kunna sätta dit den blå ”fnutten” /näsduken. Saknas ficka upptill, kan jag sy dit en. Svart, inte grå. Är det fel färg på knapparna, kan jag byta dem. För att få tillbaka för de utlägg ni gör, lämna lapp med namn och kontonummer tillsammans med västen, så ordnar vi det snarast möjligt.
Jag är på AF vid 17.30 på måndag för att kunna ta emot och samtidigt dela ut till västlösa pojkar, förhoppningsvis!!!

INBJUDAN TILL FÖRÄLDRAMÖTE den 17 september kl 18.00 i sal 503.

Välkomna för att få lite info om körens verksamhet och konsertprogram, och för att anmäla sig till att vara behjälplig vi vissa evenemang.

Väl mött!

Carina Landström / AFG

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Adolf Fredriks Gosskör © 2015 Frontier Theme